Prosjektleder og Anleggsleder

Realbygg er et entreprenørfirma med virksomhet i Oslo og Akershus.

Firmaet ble etablert i 1989 og har hatt en jevn utvikling i omsetning og mannskap. Bedriften kan vise til gode resultater og har en solid økonomi. Ordrereserven er pr. dags dato meget god, med flere nye prosjekter i Oslo/Akershus. Bedriften har en målsetting for omsetning på rundt 400 mill/år, og er godt rigget for det med sine rundt 45 ansatte.

Vårt felt omfatter bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser, hovedsak innen privat sektor. Realbygg er også eiendomsutvikler med flere boligprosjekter i Oslo.

Realbyggs visjon er å alltid ha fornøyde kunder!

Realbygg skal alltid levere bygg med god kvalitet, med et godt og funksjonelt design, til en riktig pris. Fokuset på kvalitetssikring av arbeid i alle ledd, og levere fortrinnsvis produkter og løsninger som er godt utprøvd i markedet, slik at vi kan garantere for utførelsen av et solid bygg. Vi er opptatt av ærlighet, høflighet og respekt og er seriøse i alt vi gjør, det er kundens trygghet!

Realbygg kan vise til lang erfaring med utvikling av prosjekt i samarbeid med våre kunder. Vi involverer oss gjerne i tidlig fase. Vi ønsker å være fremtidsrettet og utvikler vår kompetanse fortløpende. Vi kan garantere for god gjennomføring av prosjekter, uansett størrelse!

FirmaRealbygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du en erfaren prosjektleder eller anleggsleder som nå ønsker å arbeide med større ansvar i en fleksibel og dynamisk bedrift?

Erfaren Prosjektleder og Anleggsleder

Vi skal styrke vår virksomhet for å kunne levere på flere spennende prosjekter, og søker derfor etter dyktige og erfarne prosjektledere og anleggsledere. Vi søker kandidater som motiveres av helhetsansvar for prosjekter fra start til overlevering. Du er sterk både på det byggfaglige, det økonomiske og lederrollen. Vi tror du vil passe best inn hos oss om du har en operativ tilnærming til jobben, og at du ønsker å ta del i hele prosessen. Vi kan tilby en utfordrende stilling i en bedrift med solid økonomi hvor du får muligheter til å påvirke den videre utvikling. I denne prosessen ligger det også karrieremuligheter.

Som Prosjektleder

Du vil få det totale ansvaret for egne prosjekter. Sammen med en trygg og erfaren organisasjon vil du få ansvaret for hele prosessen fra kalkulasjon til ferdigstillelse. Du har budsjett- og resultatansvar for prosjektet, her under nødvendig rapportering. Du vil ha en stor påvirkningsgrad for prosjektutviklingen og har ansvar for innkjøp og kontrahering. Det er viktig at du er god på å ivareta organisasjonen din, da det totale personalansvaret og overordnet HMS/KS ansvar hører til rollen. Du koordinerer bemanning og fremdriftsplaner med anleggsleder(e), og står ansvarlig avvikshåndtering og endringsmeldinger.

Som Anleggsleder

Anleggsledere i Realbygg er ofte med på hele prosjektet, fra kalkulasjon til overlevering. Du har et spesielt ansvar for den operative daglige driften på byggeplassen, med hovedfokus på bemanning og fremdrift. Avhengig av prosjektets størrelse og fremdrift, vil anleggsleder(e) arbeide tett sammen med prosjektleder for best mulig å koordinere og utnytte ressursene i prosjektet. Du deltar på byggemøter og følger opp innkjøp og underleverandører for å sikre fremdrift.

Vi tilbyr

  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Utviklingsmuligheter
  • Godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En solid og trygg bedrift med lang fartstid i bransjen

Personlige egenskaper

  • Gode lederegenskaper
  • God teknisk og økonomisk forståelse
  • Du evner å involvere og motivere medarbeidere og samarbeidspartnere
  • Miljøskaper i prosjektorgansiasjonen
  • Åpen og kontaktskapende
  • Relasjonsbygger
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Utpreget kremmerånd og høy arbeidskapasitet

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskole/universitetsnivå (Bachelor/Master nivå)
  • Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende rolle
  • Kalkulasjonserfaring er en fordel

Veien videre

Realbygg har valgt Orion Search til å bistå oss med rekrutteringsprosessen. Har du spørsmål om oss, stillingene eller prosessen så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med Orion Search ved Tanja Ek på 986 48 674 eller Bård Berntsen på 977 57 519, eller Realbygg ved Sverre Martin Grepperud på 907 72 356 eller Trond Hegrenæs på 900 52 752.

Har vi trigget en nerve hos deg, så gleder vi oss til å få din CV og en kortfattet søknad, helst som pdf, via link på denne siden

Vis flere stillinger: