Vi søker nyutdannet elektroingeniør i Tromsø

Empowered people, transforming society together.

Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist25.04.2021

Liker du samarbeid, ansvar og er lysten på bli konsulent? Da kan du være vår nye elektroingeniør.

I Sweco jobber vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger –rent vann, varme boliger, effektiv transport, moderne sykehus og et levelig klima. For å lykkes med det, er vi avhengige av flinke folk og tett samarbeid med kundene våre.

Du vil gjøre en forskjell. Som elektroingeniør hos oss vil du bidra til at vi alltid leverer på kvalitet, tid og kostnad gjennom tett oppfølging av kundene våre. Du vil drive med rådgivning og prosjektering innen elektro-, IKT og sikkerhetsanlegg, kommunisere med kunder og arbeide for at vi får mer å gjøre. Du vil også bidra til at vi gjennomfører prosjektene våre etter Swecos standarder.

Du vil utvikle deg. Vi er en gjeng med 48 inkluderende og fagsterke folk, som arbeider i et tipptopp kontorlandskap sentralt i Tromsø. I elektrogruppa vil du møte syv dyktige kollegaer som jobber med både lokale- og regionale prosjekter – og som bidrar til at vi har et veldig godt arbeidsmiljø. Vi samarbeider tett om prosjektene våre, og har også god kontakt med andre elektromiljø i Sweco. Både internt og på tvers er vi opptatt av å dele kunnskap og å gjøre hverandre gode, og vi tilbyr et bredt spekter av muligheter for faglig utvikling.

Som person er du fremoverlent og ansvarsfull. Du liker å samarbeide og blir gira av å finne de beste løsningene. Standarden din er høy, og du arbeider metodisk for å kunne levere som avtalt. Du er åpen for innspill og initiativer, tilpasser deg lett endringer og liker å lære nye ting.

Hos oss vil du

  • Drive med rådgivning og prosjektering innen elektro-, IKT og sikkerhetsanlegg
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg innenfor eget og andres fagområder
  • Bidra til at prosjekter gjennomføres etter rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem

Vi ønsker at du har

  • Bachelor eller master innenfor elektro
  • Gjerne fagbrev som elektriker, telekommunikasjonsmontør eller energimontør
  • Kjennskap til programvare for 3D-modellering og beregninger innenfor elektrofaget

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Espen Åsmo

Gruppeleder

+47 905 90 366

Espen.Asmo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: