Avdelingsleder Konstruksjon

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist18.04.2021

Vi søker utviklingsorientert avdelingsleder for stort og kompetent konstruksjonsmiljø!

Vårt miljø for Bygg og Eiendom er et komplett og høykompetent fagmiljø rigget for de aller største og mest krevende prosjektene. Konstruksjonsmiljøet er en bærebjelke i dette miljøet, og med sine nær 50 rådgivere er de sentrale i både salg og gjennomføring av våre oppdrag.

Trenger du nye utfordringer? Er du utviklingsorientert? Kan du tenke deg å lede ledere? Brenner du for å skape resultater? Da har du kanskje akkurat det som skal til for å lede videreutviklingen i et av Multiconsults største konstruksjonsmiljø som Avdelingsleder Konstruksjon i Oslo.

Hvordan er avdelingen?

Avdeling Konstruksjon er kjent for svært faglig sterke og erfarne rådgivere, og samtidig et miljø med høyt fokus på tillit, kundekontakt, godt humør og godt samhold. Lederne våre samarbeider godt, er selvstendige, trygge og har tillit hos medarbeiderne. Oppdragene spenner fra å bidra i våre aller største tverrfaglige oppdrag som Nytt Rikshospital, Fornebubanen og Ny vannforsyning til Oslo, til våre største og mest komplekse «enfaglige» oppdrag som Ocean Space Center (konstruksjon og geoteknikk) og store totalentrepriseoppdrag som Orkla City. Avdelingen har god kontroll på egen oppdragsportefølje og er godt rigget for vekst.

Avdeling Konstruksjon har tett dialog med øvrige konstruksjonsmiljøer ved Oslokontoret, organisert i enhetene Industri & Anlegg og Samferdsel. Samhandling av faglig utvikling skjer gjennom kompetansenettverket for Bygg- og anleggsteknikk, som favner totalt opp mot 500 konstruksjonsrådgivere i hele Multiconsult Norge.

Hvem vil vi ha?

Vi ser etter en leder som ser fremover, er utviklingsorientert, vet å skape begeistring, er kommersiell i sine handlinger og som jobber hardt og systematisk for at resultater skal skapes gjennom eget og andres arbeid. Vi vil ha en leder som utfordrer og maner til samarbeid. Dette krever relasjonskompetanse, fagkompetanse, arbeidsglede og det å være nede på jorda hos medarbeiderne – da tror vi at lederne og medarbeiderne også vil følge deg!

Bli med å sette retning for Bygg og Eiendom!

I tillegg til å ha din egen ledergruppe i konstruksjonsavdelingen, vil du inngå i ledergruppen til enheten Bygg og Eiendom Oslo. Her er du med å leder Bygg og Eiendomsressursene i Multiconsult Oslo sammen med avdelingsledere for Ledelse & Styring, Elektro, VVS, Spesialfag samt leder for Marked/Salg. Her har du påvirkningskraft i utviklingen av den største enheten i selskapet! I tillegg er det naturlig at leder for avdeling Konstruksjon er tett involvert i det nasjonale kompetansenettverkets utvikling – en fantastisk posisjon for å bygge relasjoner på tvers i selskapet!

Er du den rette for jobben? Da vil vi gjerne høre fra deg!

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med HR Business Partner Anne-Karin Larsen på tlf: 46761273 eller e-post: anne.karin.larsen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: