Erfaren rådgiver - ansvarlig søker

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist18.04.2021

Multiconsult AS avdeling by- og områdeutvikling er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse i seksjonen plan, areal og myndighetskontakt. Vi ser i den forbindelse etter en rådgiver/ansvarlig søker.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgiver/ansvarlig søkervil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter til beste for samfunnet vi er en del av. Noen pågående oppdrag er blant annet ny vannforsyning til Oslo, Fornebubanen og fremtidens endeholdeplasser (elektrifisering av bussparken i Oslo).

Hos oss blir du en del av et dynamisk fagmiljø innen seksjonen plan, areal og myndighetskontakt. Rollen som ansvarlig søker (SØK) er et eget kompetanseområde hos oss, og vi har sentral godkjenning som ansvarlig søker i tiltaksklasse 3. Vi bistår i alle fasene av et oppdrag, fra idé til ferdigstillelse. Våre ansvarlige søkere har erfaring fra regelverksutvikling, samt praksis som rådgivere og saksbehandlere i byggesaker. Vi jobber med myndighetsprosesser relatert til gjennomføring av oppdrag i byggefasen, men bidrar også i tidligfase i reguleringsprosesser hvor vi sammen med våre kunder og arealplanleggere bereder grunnen for å hindre at våre kunder havner i fallgruver senere i prosessen. Miljøet sitter derfor tett på areal- og utredningsmiljøet vårt i avdelingen By- og områdeutvikling og i seksjonen plan, utredning og myndighetskontakt.

Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling til beste for deg, våre kunder og det samfunnet vi er en del av.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Ivareta søknadsprosesser og funksjon som ansvarlig søker
  • Gjøre vurderinger opp mot gjeldende planer (kommune- og reguleringsplaner), dispensasjonssøknader, bistand ved kommunalt tilsyn, søknader etter annet lovverk og ferdigstillelse av byggesaker
  • Oppdragsstyring / oppdragsledelse i tverrfaglige oppdrag innenfor til seksjonen
  • Bistand til nærmeste leder ved salg og markedsføring

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med fokus på å bygge morgendagens samfunn og derfor har interesse av å levere kvalitet både selvstendig og i team?Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter!

Vi er på jakt etter følgende kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør/Ingeniør innenfor fagområdene arkitektur/arealplanlegging
  • Jurist eller Cand scient/samfunnsviter
  • God kjennskap til plan- og bygningsloven
  • Minimum 5 års erfaring fra relevant arbeid
  • Erfaring fra søkeprosesser vil være en fordel
  • Erfaring fra offentlig sektor og forvaltning vil være en fordel, men er ikke et absolutt krav
  • Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Vi har samlet kompetanse knyttet til tidligfase i forretningsenheten By og samfunn. Enheten har i dag rundt 50 medarbeidere med kunnskap som bidrar til verdiskaping for våre kunder og samfunnet. Vi jobber bl.a. med mobilitet, analyser, arealplaner, utredninger, myndighetskontakt og eiendomsfaglig rådgiving i et livsløpsperspektiv.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Ronny Røsdal

Gruppeleder

414 31680

ronny.rosdal@multiconsult.no

Evy Jakobsen

Avdelingsleder By- og områdeutvikling

970 69215

evy.jakobsen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: