Klimagassrådgiver

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.04.2021

Multiconsult Norge AS avdeling Bygg og industrier i vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen energi og miljø i Trondheim. Vi ser i den forbindelse etter en fremoverlent miljørådgiver med et hjerte som banker for bærekraft.Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til prosjektgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Du vil inngå i seksjon Spesialrådgivning som består av 17 motiverte og engasjerte medarbeidere. I tillegg vil du inngå i faggruppe Energi og miljø som spenner på tvers av flere seksjoner på avdeling Bygg og industri i region Midt.

Du vil være en del av relevante kompetansenettverk som samler medarbeidere fordelt rundt om i landet innen ditt fag. Arbeidssted for stillingen er i Trondheim og her er vi ca. 200 faglige dyktige medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen.

I rollen som klimagassrådgiver vil du få muligheten til å ta del i et bredt utvalg av prosjekter, fra enfaglige oppdrag til større komplekse og tverrfaglige prosjekter. Vi har vunnet flere spennende oppdrag med svært høye miljøambisjoner i det siste, og ser av derfor et behov for å styrke oss ytterligere på dette feltet. Av pågående oppdrag har vi blant annet Teknobyen byggetrinn 5 (BREEAM og WELL), Nytt studentsenter i Elgeseter gate 10 (ZEB), Johan Bojer VGS, Nidarvoll skoler og rehabsenter, Sluppenvegen 23 (Well/ BREEAM Outstanding «Paris-proof») samt SIT Ålesund (ZEB). I tillegg er vi involvert i flere ENOVA-prosjekter og forskningssentre.

Hos oss vil du få en viktig rolle i seksjonens arbeid og utvikling spesielt innen prosjekter med høye energi- og miljøambisjoner. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til klimagassberegninger, materialvurderinger, miljøledelse, sirkulær økonomi/ombruk mv. Basert på interesse og kompetanse er det også muligheter for å ta på seg oppgaver innen digitalisering, salgs- og markedsarbeid, tilbudsledelse eller oppdragsledelse.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning.

Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne innovative, kostnadsbesparende og miljømessig gode løsninger på våre kunders utfordringer? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for den nødvendige interaksjonen med andre fagområder som slike prosjekter krever? Da kan det være akkurat deg vi leter etter!

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant utdanning (Bch eller Msc) innen industriell økologi, energi- og miljøanalyse eller byggfag med miljøprofil
  • Behersker beregningsverktøy som one-click LCA
  • Kjennskap til klimagassberegninger i henhold til NS3720, BREEAM og FutureBuilt
  • Gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig.
  • Kompetanse innen LCC vil være en fordel

Personlige egenskaper:

Vi ser etter en person med nysgjerrighet og driv som både kunder og kolleger kan like.

  • Brenner for faget
  • Jobber selvstendig – og ønsker samtidig å dele kompetanse og lære av andre.
  • Ser helheten uten å glemme detaljene
  • Leverer kvalitet. Uansett!
  • Tar ansvar - for prosjektet og ditt bidrag
  • Har forståelse for økonomi og verdiskapning for kunden

Du må også finne deg tilrette med våre verdier: Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert. 

Nyutdannede oppfordres til å søke

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader fortløpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Elisabeth Wærnes

Gruppeleder

47230590

elisabeth.waernes@multiconsult.no

Ragnhild Solgård

Seksjonsleder

+47 90617618

ragnhild.solgard@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: