Maskinførere og grunnarbeidere

Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et heleid datterselskap av NCC. Carl C. Fon as er lokalisert i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport.

Carl C. Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er bl.a. å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold og Telemark
StedSandefjord
Søknadsfrist05.05.2021

På grunn av økende arbeidsmengde, ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige medarbeidere, og søker: 

MASKINFØRERE og GRUNNARBEIDERE med ADK

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil bestå av anleggs- og grunnarbeid, opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m., samt arbeidsplanlegging og arbeidsvarsling.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev i maskin- /anleggsarbeiderfaget kan fravikes ved lang erfaring
  • ADK1-sertifikat, ønskelig men ingen betingelse
  • Førerkort for bil klasse BE, også ønskelig med C og CE
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid
  • Forstå og snakke norsk, eller et skandinavisk språk er en forutsetning

Personer vi tror vil trives og føle seg hjemme hos oss:

Du bør ha relevant bakgrunn, både med tanke på faglig kompetanse og erfaring. Du er engasjert og bryr deg om det som skjer rundt deg, og er ikke redd for å ta i et tak. Tilstedeværelse, involvering, oversikt og kontroll er andre nøkkelord. Du trives med god takhøyde og direkte tale, og byr på egne meninger. Du er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå på vilje, samtidig som du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

Du vil arbeide med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent. Du vil få anledning til å påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og tilegne deg ny kompetanse på området gjennom praktisk arbeid, kurs/opplæring og teamarbeid. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.

Søknader behandles fortløpende, og siste søknadsfrist er: 5. mai 2021.

Søk her

Kontaktperson:

Elin Reinfjord
HR-ansvarlig, Carl C. Fon AS
+47 458 64 797

Vis flere stillinger: