Senior fagekspert Vind

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag, Oslo
StedTrondheim, Oslo
Søknadsfrist02.05.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring fra vindkraftbransjen i en stilling hvor du sammen med kompetente kollegaer videreutvikler vårt vindteam i Norge. For denne rollen trenger du en teknisk bakgrunn og lang erfaring innen vindkraft og prosjektledelse. Er du vår nye Senior fagekspert Vind? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for vind

Som vår nye Senior fagekspert Vind blir du en del av vår vindkraftinnsats i det nordiske fagmiljøet på vind, med spesielt søkelys på Norge. Rambøll har klare mål får å utvide driften. Vindkraftindustrien i Norge står ovenfor en stor utvikling fremover der vi som den ledende vindkraftkonsulenten vil spille en nøkkelrolle. Du vil være en del av et kompakt team med ulik fagekspertise innen vindkraft i Norge, samtidig som du vil ha et nært samarbeid med kolleger fra hele vårt vindteam i Norden. Du vil også støttes av kompetansen og erfaringen fra rundt 500 kolleger som jobber med vindkraft globalt. Vi kan love deg kollegaer med faglige ambisjoner, mange spennende og varierte prosjekter og et godt arbeidsmiljø hvor humoristiske innslag i hverdagen blir satt pris på. I Norge har vi hatt en langsiktig satsning på vind og gjennom de siste årene har vi jobbet med ett stort antall både norske og internasjonale vindkraftprosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Teknisk prosjektledelse i nært samarbeid med kolleger både internasjonalt og nasjonalt.
  • Koordinere tverrfaglige vindkraftprosjekter internt og eksternt.
  • Delta i og samarbeide på tvers av Rambøll i komplekse vindkraftprosjekter.
  • Delta i tverrfaglige vindkraftprosjekter med energikonsulenter og eksperter i hele Rambøll.
  • Identifisere potensielle prosjekter innen kompetanseområde og skape forståelse for kundens behov.
  • Lede prosjekter innen sitt kompetanseområde og delta i og utvikle tjenester tilknyttet til det.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Minimum 5 års erfaring fra vindprosjekter
  • Teknisk prosjektledelse innen vindkraft
  • Erfaring fra Owners Engineer i vindprosjekter
  • Ta del i Teknisk Due Diligence
  • Erfaring fra fornybar kraft, metrologi, bygg og elektroprosjekter
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en kvalifisert problemløser og har erfaring fra internasjonale prosjekter.

Velkommen til vår Energidivisjon

Rambøll er i front på det grønne skiftet, og tilbyr en helhetlig og bærekraftig tilnærming til energiløsninger. Vi dekker hele teknologispekteret og alle deler av verdikjeden, fra produksjon og overføring til distribusjon. Med 1800 eksperter i 14 land planlegger, prosjekterer og implementerer vi energiløsninger over hele verden.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.05.2021. Vi gjør oppmerksom på at søknaden behandles fortløpende.

Kontorsted

I tillegg til Trondheim kan kontorsted også være Oslo.

Har du spørsmål? 

Kontakt gjerne Jon Fløttum, Team Lead Vind, 94432701.

Søk stilling

Vis flere stillinger: