Senior ingeniørgeolog

Empowered people, transforming society together

Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist18.04.2021

Er du en engasjert ingeniørgeolog?

Vi søker senior ingeniørgeolog til vår «geologi og miljø»-gruppe i Bergen

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i flerfaglige og komplekse prosjekter, som liker å være tett på kunden og er opptatt av å jobbe sammen som et lag.

I Sweco Bergen er vi over 300 medarbeidere innenfor alle rådgiverfagene. Vår bedrift har preget utviklingen i byen i 100 år, og ser frem til å fortsette med det i mange år fremover. Sweco er en viktig samfunnsaktør regionen, og er samtidig det største rådgivermiljøet i vår bransje i Europa.

Avdelingen for geofag og feltundersøkelser i Bergen teller nærmere 40 medarbeidere som jobber med et bredt spekter av geofag. Her vil du møte dyktige kolleger som setter pris på din erfaring og dine meninger.

Prosjekter vi jobber med i vår region for tiden er bl.a. Bybanen til Fyllingsdalen, E39 mellom Lyngdal og Flekkefjord, fergefri E39, Fv 565 mellom Marås og Soltveit.

Hos oss gjør du en forskjell. Som senior ingeniørgeolog får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter. Med din kunnskap styrker og utvikler du fagmiljøet både i Bergen og nasjonalt, og får påvirke satsingen på geofag. Vår avdeling har et fantastisk arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill, og medarbeiderne er svært kompetente med et godt spenn i både utdannelse, erfaring og samspill. Dette gjør at vi kan levere tverrfaglige geotjenester til våre kunder.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco møter du garantert en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode.

Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og tar ansvar. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for både mindre erfarne og svært erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig, og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Inngå som fagansvarlig for ingeniørgeologi i store, flerfaglige oppdrag.
  • Ingeniørgeologisk prosjektering innenfor vanlige utfordringer knyttet til anleggsdrift, sikring av tunneler/bergrom og ras/skredsikring.
  • Utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsoverslag.
  • Befaringer og oppfølging på bygge- og anleggsplasser.
  • Bygge videre på gruppens sterke kompetanse og videreutvikle ingeniørgeologi som tjenesteområde i Sweco.
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor geofaget i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger.
  • Bistå i tilbuds- og markedsarbeid, jobbe med synlighet i markedet, og profilere Sweco overfor kunder og på bransje-arenaer.
  • Ha ansvar for egne kunder.
  • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings- og kunnskapsdeling

Dette kan du (utdanning og erfaring)

  • Du er sivilingeniør med spesialisering innen ingeniørgeologi og/eller bergmekanikk, gjerne med erfaring fra store bygge- eller infrastrukturprosjekter.
  • Du har minst fem års erfaring innen ingeniørgeologisk og bergteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging.
  • Du har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy.
  • Du har erfaring fra å jobbe i Norge og behersker norsk som arbeidsspråk.

Kontaktpersoner:

Stefanie Steinemann

Gruppeleder Geologi og Miljø

+47 925 31 537

stefanie.steinemann@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: