Gruppeleder Bygg

Empowered people, transforming society together.Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist11.04.2021

Vi søker gruppeleder i Steinkjer

Er du en stødig ledertype med fascinasjon for byggfag og utvikling av flinke folk? Da kan du være vår nye gruppeleder for Bygg i Steinkjer. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, er vi avhengige av tett samarbeid med kundene våre og dyktige og engasjerte folk.

Du vil gjøre en forskjell. Som gruppeleder for Bygg i Steinkjer skal du utvikle en fagsterk gjeng til å kunne tilby et tverrfaglig spekter av tjenester innenfor byggeteknikk til våre kunder. Fremover ønsker vi å tilby et bredere tilbud innen brannsikkerhet og samferdsel, og for å få til det må du i årene fremover ha fokus på å ansette flere flinke folk. Du vil bli en del av og bidra strategisk i et lederteam bestående av 4 gruppeledere og en regionleder.

Prosjektene våre strekker seg fra arbeid med E6 Fjerdingen – Grøndalselv, til skoler, idrettshaller, helsebygg og industri. Vi er spesielt kjent for godt arbeidsmiljø, og majoriteten av de 43 ansatte på kontoret er unge. Ettersom vi stadig vokser, flytter vi høsten 2021 inn i nye, moderne lokaler i O2-huset, et massivtrebygg.

Du vil utvikle deg. Som person er du kanskje det mange vil kalle en stødig ledertype. Du fremstår stabil, og støtter og oppmuntrer når ting butter imot. Forretningsutvikling er din greie – du er god på å identifisere og utnytte kommersielle muligheter, og liker å være aktiv og «på» ut mot markedet. Du har en metodisk og systematisk tilnærming til det meste, og kan å planlegge og prioritere. Aller viktigst er det at du trives med og er god på å utvikle medarbeidere gjennom å inspirere, veilede og tilrettelegge.

Hos oss vil du

  • Ha overordnet ansvar for oppfølging av gruppens leveranser, og for den totale faktureringsgraden i gruppen.
  • Jobbe aktivt ut mot markedet for å etablere kontakter og skaffe flere kunder.
  • Jobbe systematisk for å motivere og tilrettelegge for utvikling av fagtunge, autonome medarbeidere.
  • Jobbe målrettet for å skape verdi for kundene og Sweco.
  • Ha ansvar for å implementere Swecos strategiplan i gruppen, og bidra til å etablere og gjennomføre gruppens forretningsplan.
  • Delta aktivt i prosjekter.

Vi ønsker at du har

  • Bachelor eller master innen relevante fag.
  • Relevant erfaring fra etterspurt fagfelt.
  • Formell prosjektlederutdanning.
  • Dokumenterte resultater fra prosjektleveranser.
  • Du har gjerne ledererfaring og/eller prosjektledererfaring.
  • Da vi ønsker å styrkes oss innen brannsikkerhet og i samferdselsprosjekter er det en fordel med relevant erfaring innen dette.

Kontaktpersoner:

Reidar Grande

Regionleder

reidar.grande@sweco.no

+47 992 90 778

Søk stilling

Vis flere stillinger: