Senior prosjekteringsleder bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn 

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17.500 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.04.2021

Er du vår nye prosjekteringsleder?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus.

For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Å være senior rådgiver i Sweco fører med seg muligheter til å ta initiativ og forventninger om at du støtter og veileder kolleger som har kortere fartstid enn deg.

Du ville neppe søkt en seniorstilling dersom du ikke også er på jakt etter utfordringer og faglig utvikling. Derfor holder du deg oppdatert og følger med på trender og forretningsmuligheter.

Du vet hvilke knapper du skal trykke på for å få gjennomført det du har planlagt, og hvordan vi skaper de beste bærekraftige løsningene for våre kunder.

Hos oss gjør du en forskjell. I Stavanger er vi 100 kolleger fordelt på fagområdene bygg, planfag, brann, VVS, elektro, VVA og prosjektadministrasjon. Nå ønsker vi å styrke oss med en erfaren prosjekteringsleder som er vant til å ta initiativ og ansvar, og med stødig hånd leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad. Du vil bli del av et team med andre prosjketeringsledere.

Du vil få varierte oppgaver i et bredt spekter av byggeprosjekter som kan omfatte nybygg, ombygging og rehabilitering og ombruk.

For tiden er vi engasjert i en rekke spennende prosjekter som blant annet bygging av Stavanger universitetssykehus, ny batterifabrikk, prosjektering og regulering av Lervigkvartalet, onshore kontrollrom for Martin Linge- og for Johan Sverdrupfeltet, bygging av Grafisk museum i Gamle Stavanger, Paradis stasjon og Fagrafjell transformatorstasjon.

I byggeprosjekter der du er prosjekteringsleder vil du arbeide tett med oppdragsgiverne og ha ansvar for å utvikle gode, bærekraftige løsninger i tråd med kundenes ønsker og behov i ulike prosjektfaser.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil bli en verdifull ressurs i en rekke spennende og kompliserte byggeprosjekter som vi utfører for offentlige og private aktører. Flere prosjekter skal settes i gang de nærmeste årene, og vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der du kan bidra med din kunnskap og erfaring sammen med dyktige fagfolk i PA og kolleger fra andre fag. Du får rik anledning til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke og gjennomføre oppdragene dine planmessig og profesjonelt. Stillingen gir deg gode sjanser til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og fagområder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du vil gå inn som prosjekteringsleder i ett til flere prosjekter og delta som prosjektmedarbeider i en flerfaglig arbeidsgruppe. Du vil arbeide i alle prosjektfaser, utarbeide anbudsdokumenter, detaljprosjektere og følge opp under bygging
  • Du planlegger og styrer oppdragene slik at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad
  • Du blir engasjert i tilbuds- og markedsarbeid og er våken for mersalg av Swecos tjenester
  • Du bemanner oppdragene med riktig kompetanse og kapasitet
  • Du er faglig mentor for mindre erfarne kolleger

Dette kan du

  • Du har høyere utdanning, sivilingeniør/master og minst fem års erfaring fra prosjekteringsledelse
  • Du har kunnskap om og erfaring med bruk av VDC
  • Du har kunnskap og erfaring fra digital samhandling og bruk av BIM
  • Du har erfaring med å utarbeide bygg- og anleggskontrakter for ulike entrepriseformer
  • Du er strukturert, løsningsorientert og har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Du er en god relasjonsbygger, kan skape gode samhandlingsarenaer og drive gode prosesser 

Kontaktpersoner:

Ingunn Olimstad Bjerkelo

Avdelingsleder Prosjektadministrasjon

+47 992 27 475

ingunnolimstad.bjerkelo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: