Rådgivende ingeniører Geo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist18.04.2021

Til å planlegge for fremtidens krav om bærekraftige løsninger innen Geo, trenger vi flere dyktige erfarne ingeniører på laget.   

Har du spisskompetanse innen geoteknikk, er en erfaren ingeniørgeolog eller sprengningsekspert? Er du i tillegg nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med store tverrfaglige prosjekter i Norges ledende fagmiljø innen Geo? Da bør du få med deg dette!

KLAR FOR Å BLI EN DEL AV LANDETS STØRSTE FAGMILJØ INNEN GEOFAG?

Geo, Vann & Miljø er en grunnpilar i Multiconsult, og vi har store ambisjoner for fremtiden. For å nå våre hårete mål trenger vi nå flere dyktige fagfolk på laget.

Som rådgiver innen geofag i Multiconsult vil du jobbe innen våre viktigste fagområder; bygg og eiendom, samferdsel, marin geoteknikk og industri. Hos oss er nemlig alle geofagene samlet og vi jobber på tvers av de ulike forretningsområdene. Det gir våre fagfolk unike muligheter til varierte og spennende oppgaver, og faglige spydspisser får muligheten til å vokse fram. Gjennom veldrevne kompetansenettverk sikrer vi enhetlig metodikk, samkjørte fagområder og at vi er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult er i dag landets største totalleverandør innen geofag. Det betyr at våre fagfolk får jobbe med de mest spennende og faglig utfordrende oppgavene i inn- og utland. I tillegg deltar vi med spennende forskning og fagutvikling både nasjonalt og internasjonalt.

Vi jobber med rådgiving, prosjektering og oppfølging i alt fra små til store, komplekse prosjekter som Nytt sykehus Gaustad, Fornebubanen og Ny vannforsyning Oslo. I de større tverrfaglige prosjektene vil du som rådgivende ingeniør få samarbeide med de andre fagmiljøene i Multiconsult. Vi legger stor vekt på variasjon i arbeidsoppgaver og bruk av geo-kompetanse på tvers av forretningsområdene. 

Vi er nå på jakt etter deg som har høyere utdanning og solid erfaring som:

  • Geotekniker
  • Ingeniørgeolog
  • Sprengningstekniker

DEN FORETRUKNE ARBEIDSSGIVEREN FOR DYKTIGE GEOFOLK

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står ovenfor. Vi har satt oss som mål å være landets største og beste totalleverandør av geofag i årene som kommer. Dette krever også at vi er den foretrukne arbeidsgiveren for dyktige geofolk. Vi har derfor stort fokus på å skape en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø som bidrar til at du trives hos oss.

Hos oss får du muligheten til å utvikle dine egenskaper i noen av de største og mest utfordrende prosjektene i Norge. Våre fagseksjoner samarbeider tett på tvers av regioner med en sterk kultur for samarbeid og deling av beste praksis. Vårt geofaglige kompetansenettverk med årlige samlinger, eksterne kurs og konferanser er også viktige bidrag til din videre faglige utvikling.  

Er dette noe for deg? Send oss din søknad i dag! Vi gleder oss til å høre fra deg. Vi behandler søknader løpende.

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med konstituert Avdelingsleder Geo, Astri Macdonald på e-post: agm@multiconsult.no, eller tlf: 91759341.

Søk stilling

Vis flere stillinger: