Senior Prosjektleder, Jernbane

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker, Oslo
StedOslo, evt Fredrikstad, Trondheim eller Drammen
Søknadsfrist30.04.2021

Vil du bidra i det grønne skiftet og sette ditt fotavtrykk innen fremtidens samferdselsutbygging sammen med oss i COWI? Vi søker etter Senior Prosjektledere med interesse og engasjement for videreutvikling av jernbane!

BLI EN DEL AV ET VERDENSLEDENDE FAGMILJØ INNEN JERNBANE

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med en sterk posisjon innen samferdsel, med fokus på blant annet fremtidens byggbare og helhetlige transport/mobilitetsløsninger, modellbasert prosjektering og grønn byutvikling. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

Innenfor COWIs divisjon for Transport og byutvikling, består avdeling Bane i dag av ca. 70 medarbeidere. COWI er en komplett rådgiver i Norge på alle jernbanetekniske fag, inkludert RAMS, men vi samarbeider og utveksler erfaring på tvers av landegrenser også. COWI er en foretrukket samarbeidspartner på prosjekter som skaper fremtidens bærekraftige løsninger, som for eksempel Fornebubanen, Nygårdstangen-Bergen-Fløen og InterCity prosjekter.

Vårt banemiljø i Norge har høye ambisjoner om ytterligere vekst, og nå ønsker vi å styrke vårt prosjektmiljø innen større jernbaneprosjekter ved å videreutvikle våre medarbeidere, samt rekruttere nye Senior Prosjektledere.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ

Som Senior Prosjektleder blir du en aktiv bidragsyter til at COWI forblir en ledende aktør innen samferdselssektoren.

Din hovedoppgave blir å lede prosjekter av ulik størrelse og risiko. Du vil kunne få ansvar for prosjektplanlegging og drift, deriblant tid, økonomi, leveranse og kvalitet på egne prosjekter/egen prosjektportefølje. Du vil også bidra til/lede tilbudsprosesser, samt utvikle gode og tillitsbaserte relasjoner med egne kunder. Kunnskapsdeling og faglig utvikling vil også stå sentralt.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av – og samarbeide med – de beste.
Vi ser etter deg som er løsningsorientert, faglig sterk og en god relasjonsbygger. Du er god på kommunikasjon, mål- og ressursstyring, samt tverrfaglig ledelse og koordinering av prosjektmedarbeidere. Du har kommersiell teft og evner å identifisere helhetlige løsninger i samarbeid med kunden.

I tillegg har du følgende ferdigheter og kompetanse:

  • Høyere relevant utdannelse
  • Minimum 5 års erfaring innen prosjektledelse
  • Ønskelig med 10 års erfaring fra byggenæring
  • Solide IT-ferdigheter
  • Gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
  • Prosjektledersertifisering (PMP/IPMA/Prince) og erfaring med VDC er en fordel

COWI SOM ARBEIDSPLASS

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Dette styrker vår evne til å levere både pålitelige og innovative transportløsninger effektivt i alle faser av prosjektene – med et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
  • I COWI satser vi tungt på å utvikle prosjektledere, samt på ledelse og ledelsestrening. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt med: Anne Johanne Lind Nørbech (Seksjonsleder Bane) på tlf.: 924 35 767 eller mail: ajno@cowi.com, eller Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Bane) på tlf.: 924 09 909 eller mail: nrfj@cowi.com.

INTERESSERT?

Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig – søknadsfrist står angitt. Arbeidssted vil være Oslo, men våre andre kontorsteder i Fredrikstad, Trondheim og Drammen kan også vurderes. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling