Maskinførere

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med Trøndelag som hjemmemarked. Vi er 180 ansatte, og har store vekstambisjoner innenfor forretningsområdene Bolig, Næring, Bygg og Anlegg.

Trym Anlegg utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. De fleste prosjektene utføres som totalentrepriser, og Bane NOR og øvrige Trym-selskaper er blant våre største kunder. Trym Anlegg har 68 ansatte, hvorav 23 er funksjonærer og 45 er produksjonsansatte innen vei- og anleggsfaget og maskinførerfaget.

FirmaTrym Anlegg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.04.2021

Vi søker dyktige gravemaskinførere

Trym Anlegg er en bedrift i sterk vekst, og på grunn av en økende oppdragsmengde ønsker vi å forsterke laget. Vi søker derfor etter flere dyktige gravemaskinførere til vår moderne maskinpark bestående av 15 - 30 tonns gravemaskiner.

Er det deg vi søker etter?

Vi søker deg som har yrkesstolthet, liker å jobbe i team og i tillegg bidrar til et godt arbeidsmiljø. Følgende kompetanse og erfaring må være på plass:

  • Fagbrev som anleggsmaskinfører. Solid erfaring og gode referanser kan oppveie for manglende fagbrev
  • Relevant erfaring
  • Må kunne beherske GPS godt
  • Gjerne erfaring med jernbaneoppdrag

Hvorfor skal du jobbe i Trym?

I Trym blir du en del av et solid selskap med forutsigbar ordrebok, høy fagkunnskap og et arbeidsmiljø som kjennetegnes av ansatte som trives og er stolte av jobben de gjør. Arbeidshverdagen preges av godt samarbeid og samhold, samt sterkt fokus på HMS og kvalitet på utført arbeid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingen?

Ta gjerne kontakt med maskinansvarlig Jan Ove Balstad, på telefon 915 93 912.

Søk her

Vis flere stillinger: