Bærekraftsdirektør

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa, og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist23.04.2021

Har du lyst til å gjøre en virkelig forskjell? Jobbe for å få omsatt planer til praksis og bidra til at morgendagen faktisk blir grønnere? Da kan du være vår nye bærekraftsdirektør.

I Sweco arbeider vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby det innbyggerne trenger - moderne boliger, effektiv transport, moderne sykehus, rent vann, ren luft og et levelig klima. For å lykkes med det må vi kunne tilby våre kunder grønn kompetanse og nytenkende løsninger. Bærekraft er strategisk viktig for vår fremtidige lønnsomhet og for vår verdiforvaltning. Til å lede dette arbeidet søker vi nå bærekraftsdirektør.

Som bærekraftsdirektør vil du ha det overordnede ansvaret for å utvikle og implementere Sweco Norges bærekraft- og klimastrategi. Dette innebærer å videreutvikle systemer og struktur for å øke vår grønne kompetanse - på tvers av fag og regioner. Bærekraftsdirektøren vil også ha et strategisk ansvar i ledergruppen knyttet til beslutninger og forretningsutvikling innen klima og bærekraft. Arbeidsoppgavene dine vil strekke seg fra å lede prosjekter, initiativ og ressurser, til å delta i nettverk og samarbeide med aktører i bransjen. Du vil kommunisere og informere om Swecos bærekraftsarbeid - og fronte vårt arbeid for en bedre og mer bærekraftig verden.

Vi ønsker at du

  • Har bred og relevant erfaring med å utvikle og implementere bærekraftstrategier
  • Er strategisk og oppdatert på utviklingen innen bærekraft, nasjonalt og internasjonalt
  • Har en kommersiell innstilling, og ser hvordan bærekraft er en sentral driver i selskapets forretningsprosesser
  • Er resultatorientert, analytisk og har solid gjennomføringsevne
  • Har svært gode kommunikasjonsevner og oppfattes som trygg og troverdig
  • Med fordel har erfaring fra konsulentvirksomhet og/eller forståelse for klima- og bærekraftutfordringene i bygg- og anleggsbransjen

Muligheter

  • Ansvar for bærekraft i et rådgivende ingeniørselskap involvert i store prosjekter over hele Norge
  • Aktiv deltagelse i samfunnsdebatten rundt bærekraft, og fronte Swecos arbeid
  • Jobbe med dyktige kolleger og samarbeidspartnere på tvers av fagområder

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i BackerSkeie, Mats Herman Hjelmtvedt på tlf. 95 88 49 59/Ann-Kristin Nyrønning på tlf. 92 08 53 97, eller COO i Sweco, Eva M. Lothe på tlf. 99 64 23 39, for en konfidensiell samtale.

Søknad med CV registreres via "Karriere" på www.backerskeie.no snarest og senest fredag 23. april. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: