Fjellsikrer

Med nesten 200 års erfaring er Mesta Norges ledende entreprenørkonsern innen drift og vedlikehold av vei. I tillegg sitter vi på lang erfaring og spisskompetanse innen anlegg, spesialproduksjon og elektro. Mesta utfører anleggs- og vedlikeholdsoppdrag for statlige, kommunale og private kunder over hele landet.

FirmaMesta
FylkeVestland
StedLeikanger/Vestlandet
Søknadsfristsnarest

Mesta Anlegg og spesialproduksjon søker nå etter flere fjellsikrere som kan bistå oss på prosjektene våre. Har du erfaring med klatring i høyden og setter sikkerhet først? Da kan dette være jobben for deg.

Som fjellsikrer i Mesta vil du være ute på ulike prosjekter på forskjellige steder i perioder av gangen. Oftest er det rensking og sikring av fjellpartier langs vei og jernbane, men noen ganger er det sikring og rydding av steinras som har gått.

Arbeidet er i tidsperioden 1. mai/juni - 31. oktober, med mulighet for forlengelse. Du vil hovedsakelig jobbe i region Vest, men jobben kan også innebære reising i hele landet. Arbeidstidsordningen vil i hovedsak være 4 dagers uke, men også i perioder 7/7 eller 12/9.

Hvem er den vi søker etter?
Du bør være selvgående, strukturert og kunne planlegge og organisere ditt eget arbeid. Å være fjellsikrer er en fysisk krevende jobb, og det er viktig at du har arbeidsvilje.

Følgende kvalifikasjoner må også være på plass:

  • Førerkort klasse BE
  • Kurs: arbeid på veg og klatrekurs
  • Erfaring innen borring, sikring og fra fanggjerde
  • Det er et positivt med erfaring som mekaninger eller annen praktisk erfaring

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

For å søke laster du opp CVen din og svarer på noe spørsmål som er relevant for stillingen. Du skal ikke laste opp noe søknadsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Vi i Mesta er opptatt av mangfold, likestilling og inkludering, og har et arbeidsmiljø der alle skal oppleve at de har like muligheter og føle seg ivaretatt. Kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønnsidentitet, seksuell orientering, kjønnsuttrykk, funksjonsevne, etnisk bakgrunn og arbeids- og livserfaring oppfordres til å søke jobb hos oss.

Kontaktperson

Even Meisterplass

Prosjektleder

Telefon 957 77 507

Emil Røysum Skartun

Anleggsleder

Telefon 476 41 028

Søk stilling

Vis flere stillinger: