Erfaren ingeniør/sivilingeniør konstruksjonsteknikk til Industri & anlegg

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist12.04.2021

Forretningsenheten Industri & anlegg i Multiconsult er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen konstruksjonsteknikk. Vi ser i den forbindelse etter en ingeniør eller sivilingeniør med minimum 5 års erfaring innen prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige industri- og anleggsprosjekter. Noen pågående oppdrag er blant andre Northern Lights karbonlagringsanlegg, elektrifisering av Troll West feltet, elektrifisering av NOAKA-feltet, mottak av strøm fra havvind på Utsira Nord, utvidelsesprosjekter på Nyhamna prosessanlegg og tidligfasestudier av batterifabrikker og ammoniakkanlegg.

Hos oss vil du bli en del av et av Norges ledende miljøer innen konstruksjonsteknikk. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til beregning og utarbeidelse av produksjonsunderlag av stål- og betongkonstruksjoner. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Beregninger og dimensjonering av bærende konstruksjoner
  • Modellering i BIM-verktøy
  • Kalkyle og beskrivelse
  • Kundedialog

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med en sterke faglige ambisjoner, som trives med å jobbe både i tverrfaglige team og selvstendig. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring med bruk av beregningsverktøy som Robot, GeniE eller lignende
  • Erfaring med dimensjonering av betong- eller stålkonstruksjoner
  • Gjerne også erfaring med BIM-verktøy som Revit og Tekla
  • Opptatt av økonomiske resultater
  • Er motiverende og inkluderende
  • Har erfaring fra både enfaglige og flerfaglige oppdrag

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Som ansatt vil du jobbe i avdeling Betong- og stålkonstruksjoner i forretningsenhet Industri & anlegg. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med sentral beliggenhet i Multiconsults hovedkontor på Skøyen i Oslo. I dag er det om lag 30 ansatte i avdelingen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Nicolas Neumann

Seksjonsleder

917 85941

nicolas.neumann@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: