Erfaren sivilingeniør innen konstruksjonsanalyser

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist12.04.2021

Multiconsults forretningsenhet Industri & Anlegger i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen konstruksjonsanalyser. Vi ser i den forbindelse etter en sivilingeniør (M.Sc.) med minimum 5 års erfaring innen prosjektering av marine betong- og/eller stålkonstruksjoner.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som rådgivervil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet Hywind Tampen, Empire Wind, Nye Mjøsbrua og Fornebubanen.

Hos oss vil du bli en del av et av Norges ledende miljøer innen konstruksjonsanalyser. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til beregning og prosjektering av stål- og betongkonstruksjoner utsatt for et komplekst lastbilde eller lokalisert i krevende miljø. Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Elementanalyser (FEM) i programmet ANSYS
  • Prosjektering av marine betongkonstruksjoner
  • Prosjektering av marine stålkonstruksjoner
  • Post-prosessering av betongkonstruksjoner i Multiconsults egenutviklede programvare MultiCon, som er blitt benyttet for dimensjonering av noen av verdens største betongkonstruksjoner

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med en sterke faglige ambisjoner, som trives med å jobbe både i tverrfaglige team og selvstendig. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring med bruk av ANSYS
  • Erfaring med dimensjonering av betong- eller stålkonstruksjoner i marint miljø
  • Kjennskap til Eurokodene med norske NA-er, DNV GL, NORSOK og andre relevante standarder
  • Interesse for koding (i f.eks. Python) er en fordel
  • Opptatt av økonomiske resultater
  • Er motiverende og inkluderende

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Som ansatt vil du jobbe i avdeling Betong- og stålkonstruksjoner i forretningsenhet Industri & anlegg. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med sentral beliggenhet i Multiconsults hovedkontor på Skøyen i Oslo. I dag er det om lag 30 ansatte i avdelingen.

Fagmiljøet du vil bli en del av har vært involvert i mange av de store marine betongkonstruksjonene som er bygget i Norge og internasjonalt som Troll A, Hebron, Adriatic, Sakhalin I og II og Hywind Tampen for å nevne noen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kjetil Slåttedalen

Avdelingsleder

450 23883

kjetil.slaattedalen@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: