Avdelingsleder Bygg og Industri

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist11.04.2021

Brenner du for ledelse, utvikling og verdiskaping? Multiconsult i Drammen, Skien og Tønsberg søker en muliggjører!

Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Nå trenger vi deg som vil være med å bygge fremtidens bygg- og industrirådgiver!

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. I dag jobber våre rådgivere med stor bredde av prosjekter innen bygg, industri og samferdsel.

Gjennom prosjekter som Campus Ås, Northern Lights, Fornebubanen, Drammen Sykehus og mange spennende regionale oppdrag, gir vår prosjektportefølje oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende. I rollen som avdelingsleder vil du bidra til at Multiconsult vinner flere av disse prosjektene i fremtiden, og ha gleden av å tilby etterspurte nøkkelressurser med vinner-CV’er.

Som avdelingsleder for avdelingen Bygg og Industri vil du få lede videreutviklingen av avdelingens fire seksjoner (byggeteknikk, elektro, VVS og industri) som består av 40 dyktige og engasjerte medarbeidere. Du vil også inngå i ledergruppen til enheten Multiconsult BVT med kontorer i Drammen, Tønsberg og Skien.

Stillingen er en spennende mulighet for deg som ønsker å bruke din fagkompetanse og lederegenskaper til å videreutvikle en avdeling i et av Norges sterkeste fagmiljøer innen bygg og industri.

Dine arbeidsoppgaver vil i stor grad bestå av:

  • Delta i Multiconsults salgsarbeid, og drive avdelingens salg og markedsarbeid i tett samhandling med resten av organisasjonen
  • Porteføljeledelse av avdelingens oppdrag
  • Utvikling av medarbeidere, organisasjon, strategier og kunderelasjoner
  • Personal- og resultatansvar for ledergruppen i avdelingen
  • Arbeide i rådgiveroppdrag, særlig tidligfase og oppdragsledelse

HVEM ER DU?

For å lykkes i stillingen som avdelingsleder må du være god til å skape relasjoner, bygge nettverk, samt generere de gode oppdragsmulighetene for Multiconsult. Du har kjennskap til bransjen, er opptatt av våre kunder og partnere, og evner å motivere medarbeiderne til det samme.

Videre vektlegges din interesse for å skape gode resultater, utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Vi ønsker også at du er fremoverlent når det kommer til digital utvikling og bærekraft i våre leveranser.

Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med erfaring som rådgiver, entreprenør eller annen relevant bransjebakgrunn. Du må også ha relevant ledererfaring med personalledelse.

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • En god balanse mellom arbeid og fritid
  • Gode kollegaer og flotte, sentralt plasserte kontorlokaler
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Er du den rette for jobben? Vil du bli en Muliggjører i Multiconsult? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kjenner du deg ikke helt igjen i denne beskrivelsen? Ta likevel kontakt med oss for en uforpliktende prat, det er mange spennende muligheter i selskapet!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med leder for Forretningsenhet BVT, Heine Lund-Olsen, tlf: 905 53 491.

Søk stilling

Vis flere stillinger: