Ansvarlig søker

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeViken
StedSki
Søknadsfrist11.04.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Swecos grupper for prosjektadministrasjon (PA) i Ski har 25 medarbeidere som er organisert i to enheter. Vi ønsker å styrke fagmiljøet med en erfaren ansvarlig søker.

Hos oss gjør du en forskjell. Du vil bli en del av et sterkt PA-miljø der vi er opptatt av å utvikle bærekraftige løsninger. Dine nye kolleger arbeider enten som prosjektledere, prosjekteringsledere, byggeledere eller SHA-koordinatorer. Du vil jobbe for spennende oppdragsgivere innen offentlig og privat sektor.

Vi ønsker å styrke og videreutvikle PA-fagmiljøet vårt i Ski. Derfor ser vi etter en jurist/sivilingeniør/ingeniør/arkitekt med god kjennskap til offentlig byggesaksbehandling, og som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø sammen med fagspesialister og kunder. Erfaring med reguleringsplaner er et pluss.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er engasjert i faget ditt, og ønsker å utvikle deg. Som rådgiver er en av dine viktigste oppgaver å forstå kundens behov, og du må kunne formidle og selge inn løsninger med overbevisning. Vi søker deg som tar ansvar, deler kunnskap, er opptatt av kvalitet og brenner for å skape gode løsninger for kundene våre. Faglig utvikling er viktig for deg, og du slipper aldri de forretningsmessige målene av syne. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Ansvarlig søker for alle typer tiltak, inkl. alle typer anlegg, bygg og konstruksjoner.
  • Rådgivning i forbindelse med forhåndskonferanser og oppstartsmøter.
  • Kontakt med oppdragsgivere og offentlige saksbehandlere.
  • Bidra til å utvikle vårt fagmiljø.
  • Ansvar for oppfølging av dine egne kunder når oppdragene pågår.
  • Ha kundekontakt slik at du bidrar med mersalg av eget fagområde.

Dette kan du

  • Master/bachelor innen relevant fagområde.
  • Mer enn 5 års relevant erfaring fra utarbeidelse/saksbehandling av byggesøknader og ha god kjennskap til plan- og bygningsloven.
  • Du er arkitekt, jurist, sivilingeniør, ingeniør, eller har lang erfaring innen relevant fagområde.
  • Du har gjerne erfaring fra rådgiver eller byggherreorganisasjon.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy.
  • Du behersker norsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Søknader behandles fortløpende. Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner:

Nina Lund Mathiassen

Gruppeleder PA Ski

+47 970 27 137

Monica Lislerud

Gruppeleder

+47 932 33 634

Søk stilling

Vis flere stillinger: