Brannrådgiver

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAFRY Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist11.04.2021

Det er full fart i AFRY og vi står ovenfor spennende nye utfordringer innen flere forskjellige markedsområder. Vi skal utvide vårt team med brann- og/eller risikorådgivere i Bergen.

Hos oss vil du få rollen som oppdragsansvarlig og du vil få mye ansvar i prosjekt. Det er ønskelig at du kan ta lead og kjøre prosjekter fra tilbudsfasen til overlevering. Du får arbeide i både totalentrepriser og rammeavtaler, med store og med små oppdrag slik at du får en variert arbeidshverdag.

Vi har prosjekter innen flere markedsområder; bygg, industri og infrastruktur. Innenfor markedsområdet bygg arbeider vi mye med sykehjem, demenslandsbyer, sykehus og skoler. Innenfor infrastruktur jobber vi i dag med Tromsøtunnelene og E18 Langangen – Rugtvedt.

Fordelt på Norge, Sverige og Danmark er vi ca. 100 brann- og risikoingeniører. Ved å samle denne kompetansen har vi et stort konkurransefortrinn, og muligheten for faglig påfyll hos våre ansatte er en stor inspirasjon i vår arbeidshverdag. Som brann- og risikorådgiver hos AFRY vil du ha muligheten til å skape fremtiden for yrket. Vi ønsker deg som er nysgjerrig på å utvikle nye arbeidsmetodikker og ta i bruk fremtidens prosjekteringsverktøy

Hvem er du?

Vi søker etter deg som er nysgjerrig og har god faglig forståelse. Du har minimum 3 års erfaring fra rådgiverbransjen.

Vi verdsetter personlig egenskaper som; lagspiller, nysgjerrig, ansvarsbevisst og selvstendig.

Dine kvalifikasjoner

  • Utdannet Sivilingeniør eller Branningeniør
  • Minimum 3 års relevant erfaring
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Beherske brannteknisk rådgivning

AFRY tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og pensjonsordninger
  • Fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner
  • Eksterne og interne kursopplegg
  • Tilgang på feriehytter
  • Varierte sosiale aktiviteter

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte seksjonsleder Johan Hjertson på tlf. +47 478 01 117.

Søk stilling

Vis flere stillinger: