Arkivfoto

Lian Trevarefabrikk skifter navn

Lian Trevarefabrikk AS, som er en betydelig leverandør av norskproduserte vinduer og vindusdører til prosjektmarkedet, skifter navn til Lian Vinduer AS.

– Vi er jo ikke lenger en ren trevarefabrikk som vi historisk har vært med et annet produktspekter. Nå produserer vi bare vinduer og vindusdører, sier teamleder Ole Johan Singsdal i Lian Vinduer til Byggeindustrien.

Rent praktisk vil ikke kundeforholdene berøres.

– Det er ingen dramatikk i dette, og kundene vil oppleve de samme kontaktpersonene, telefonnumrene og besøksadressene, og alle kunders produkter og tjenester videreføres som de er. Navneendringen i seg selv er ikke av betydelig karakter, men en del av arbeidet med å styrke Lians konkurransekraft, sier Singsdal.

Han forteller videre at Lian Vinduer AS i større grad skal dra nytte av å være en del av det internasjonale Dovista-konsernet.

– Som alle andre konsern ønsker Lian Vinduer AS å dra nytte av konsernets størrelse både i nasjonal og internasjonal kontekst. Det nye navnet er mer i tråd med øvrige merkevarer i konsernet, sier Singsdal.