Senior arealplanlegger

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedSeljord
Søknadsfrist15.04.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

I Sweco Telemark er vi over 100 engasjerte rådgivende ingeniører innenfor bygg, VVS og elektro, VA prosess og VA transport, landskapsarkitektur, arealplanlegging, miljø og eiendomsfag, fordelt på kontorstedene Seljord, Porsgrunn og Notodden.

Vi samarbeider tett og har en solid posisjon i markedet i Vestfold og Telemark. Våre seks rådgivere i plan- og miljøgruppen gjennomfører overordnet plan og utredning og detaljertregulering i utbyggingsprosjekter for offentlig og privat sektor. Nå har vi behov for en erfaren arealplanlegger som kan forsterke laget vårt. Kontorsted er primært Seljord. Der møter du 45 hyggelige kolleger i et fleksibelt, sterkt og flerfaglig miljø. Du vil bli godt tatt vare på og få jevnlig oppfølging slik at du lykkes med karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Dine viktigste arbeidsoppgaver
Du vil lede og gjennomføre planprosesser fra start til slutt, og sørge for at prosjektet oppfyller alle kvalitetskrav innenfor leveranseomfang, fremdrift og budsjett. Du trekker inn spisskompetanse ved behov og deltar i den planfaglige produksjonen i samsvar med din kompetanse, dine interesser og din tilgjengelige tid. Du kan få mulighet til å bidra med faglig produksjon i større prosjekter i regionen, eller nasjonalt. Du vil også bli involvert i markeds- og tilbudsarbeid.

Dette kan du

  • Du er utdannet arealplanlegger, arkitekt, landskapsarkitekt, samfunnsgeograf, landskapsingeniør eller ingeniør/sivilingeniør innen relevante byggfag.
  • Du har minst fem års erfaring fra rådgiverbransjen, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant arbeidsgiver.
  • Du bør ha god kunnskap om reguleringsplanlegging og konseptutvikling.
  • Du bør ha god forståelse for planlegging etter plan- og bygningsloven og gjerne kunnskap om andre lovverk, som ofte er relevante i reguleringssammenheng.
  • Du bør ha kunnskap om realiseringsprosessen etter fullført reguleringsplan, gjerne med erfaring fra byggeplass.
  • Du er løsningsorientert, utadvendt, etablerer en god og nær kontakt med kunden og klarer å lede et tverrfaglig samarbeid med dine kollegaer.
  • Du har bred kontaktflate, god kontakt med og forståelse for eiendomsmarkedet i Vestfold-Telemark.
  • Du evner å jobbe selvstendig med egne oppgaver og i et team.

Hos oss gjør du en forskjell. Dyktige arealplanleggere og kreative konseptutviklere er et viktig bidrag for at Sweco kan være den ledende rådgiveren innen planlegging og prosjektering. Som rutinert planlegger er du vant til å håndtere nye utfordringer. Du liker å jobbe med varierte prosjekter innen ulike typer bygg, infrastrukturanlegg, energi og industri, og går ikke av veien for å bidra i spennende oppdrag i og utenfor Vestfold-Telemark-regionen. Din lidenskap for faget er en drivkraft for at du lykkes i prosjektene du arbeider i.

Hos oss vil du utvikle deg. Du har ingen problemer med å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt og du vet at dette krever god kommunikasjon. Du ser helheten og er samtidig opptatt av detaljene. Du søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø, til beste for oppdragsgiver og sluttbrukerne. Du er selvstendig, kreativ og initiativrik og liker å se at arbeidet du legger ned skaper resultater.

Kontaktpersoner:

Bjarne Geir Nenseter

Leder

+47 959 21 670

bjarne.nenseter@sweco.no

Alexander Stettin

Seniorrådgiver Plan og Landskap

41690212

alexander.stettin@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: