Driftskoordinator - Gjøvik/Hamar

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 8,8 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeInnlandet
StedHunndalen
Søknadsfrist06.04.2021

I distrikt Innlandet søker vi etter en driftskoordinator til en nyopprettet stilling med base i Gjøvik/Hamar.

Stillingene vil inngå i distriktets ledergruppe og vil ha en viktig rolle med koordinering og tilrettelegging for driften i distriktet. Hovedoppgaven vil være planlegging og støtte til distriktets anleggsledere og distriktsleder.

Arbeidsoppgaver

Som driftskoordinator vil du ha en sentral rolle i å planlegge og å koordinere aktivitetene i distriktet slik at man oppnår større grad av samlet effekt. Du vil jobbe med kontrakter, bistå anleggsledere og egenhendig gjennomføre kalkulasjon av mindre jobber, og delta i større anbudsprosesser. Anleggsledere har en bred arbeidsportefølje og støtte til etterarbeid på prosjekter, økonomisk månedsrapportering, samt noe HR og HMS vil være et viktig bidrag.

Forretningsområde Asfalt implementerer Dynamics 365 og flere nye IT-systemer i løpet av 2021. Disse systemene skal bidra til å øke vår evne til inntjening, bidra til å effektivisere vårt arbeid og gi oss en ny og fremtidsrettet plattform for forretningsdrift.

Driftskoordinatoren vil ha en vesentlig rolle i denne implementeringen og drift setting av systemene, både i distriktet men også i samarbeid med andre aktører i Veidekke.

Forretningsområde Asfalt, som distrikt Innlandet er del av, skal i nærmeste fremtid gjennomføre flere utviklings- og forbedringsprosjekter. Driftsordinatoren vil ha en sentral rolle i disse oppgavene.

Kvalifikasjoner

Vi søker en person med interesse for drift og logistikk og som klarer å holde oversikt i en hektisk hverdag. Du er systematisk og flink til å koordinere og ser betydningen av å jobbe med tilrettelegging for andre i driften.

Gode samarbeidsegenskaper er en forutsetning og du bør ha gode kunnskaper om virksomhetsstyring. Du må ha evnen til å jobbe selvstendig og være en pådriver for utvikling. Stillingen er nyopprettet og vil kreve en innsats for å finne rett arbeidsmåte og innhold i jobben.

Erfaring fra bygg og anleggsbransjen kan det være en fordel, men vår driftskoordinator kan også komme fra andre bransjer så lenge kompetansen er tilstede.

Vi søker en ansatt med høyere utdanning på minimum relevant bachelor nivå og som har bred erfaring fra arbeidslivet.

Kontaktperson:

Frank Andersen

Telefon 901 78 150

Søk stilling

Vis flere stillinger: