Systemutvikler / Automasjonsekspert

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist06.04.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din utviklerkompetanse i en stilling hvor du gjennom å utnytte moderne digital teknologi bidrar til å øke Rambølls evne til å skape verdi for våre kunder og samfunnet. Dette kan du gjøre i en ren 100% utviklerrolle, eller om ønskelig i en stilling delt mellom utvikling og operativt digitaliseringsarbeid i prosjekter, som BIM Koordinator. For denne rollen trenger du solid kompetanse på programmering, samt relevant utdanning eller dokumentert realkompetanse innen IT utvikling. Er du vår nye Systemutvikler / Automasjonsekspert? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for BIM, GIS/Geomatikk, Visualisering

Som vår nye Systemutvikler / Automasjonsekspert blir du en del av et sterkt fagmiljø på informasjonsbehandling og digital samhandling i samferdselsprosjekter. Vi jobber tett opp mot Rambølls internasjonale utviklermiljøer, Rambøll Norge sitt utviklingsnettverk, og Rambølls globale IT organisasjon. I vår avdeling i Norge som per i dag teller 26 medarbeidere har vi de siste årene samlet og styrket digitaliseringskompetanse for å støtte våre forretningsprosesser, hovedsakelig i samferdselssektoren, men også med relevans for andre markedsområder. Stikkord for dette fagmiljøet er systemutvikling, prosessautomasjon, BIM, GIS, VDC prosessledelse, geomatikk, kartproduksjon, VR, AR, dronefilming og avansert visualisering/presentasjon. Med denne ekspertisen støtter vi både kundeprosjekter og innovasjonsprosjekter i Rambøll.

Vi trenger nå å styrke laget ytterligere med en systemutvikler og ser etter deg som ønsker å være delaktig i vårt digitale fagmiljø rettet mot landets største ingeniørprosjekter. I disse prosjektene brukes flere programvarer fra bl.a. Autodesk, ESRI, Trimble og Bentley som du som utvikler vil jobbe opp mot, i tillegg til å utvikle uavhengige applikasjoner. Som systemutvikler i Rambøll vil du kunne jobbe i et stort spenn med utfordrende utviklingsoppgaver integrert i brukermiljøene

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Alt fra å skrive ad-hoc script for å automatisere manuelle prosesser, til å omforme arbeidsprosesser og metodikk i vår bransje ved å låne beste praksis fra programvareutvikling, som DevOps og CI/CD
  • Lage integrasjoner, funksjonalitet og automasjoner knyttet til BIM/CAD/GIS og spillmotorer, typ. plugins eller REST API basert
  • Du vil jobbe tett sammen med ingeniørfagene for å realisere teknologisk potensiale for økt produktivitet og verdiskaping gjennom nye automasjoner og produkter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning på bachelor- eller mastergradsnivå innen IT og/eller ingeniørfag. Relevant erfaring kan eventuelt kompensere for dette.
  • Solid kompetanse på og interesse for programmering, og solid evne til å lære og ta i bruk ny teknologi fortløpende.
  • Erfaring med noen av våre foretrukne teknologier:
  1. Plattformspesifikke: Rhino Grasshopper, Autodesk Dynamo, SOFiSTiK CADiNP, Autodesk AutoLISP
  2. Programmeringsspråk for generelle formål: Python, .NET C#, F#, PowerShell
  3. Skyteknologi – Microsoft Azure: Azure Functions, Cosmos DB, Event Grid, Azure Data Factory
  4. Utviklerverktøy: git, Azure DevOps, Azure Resource Manager (ARM)
  5. Office 365 integrasjon: Microsoft Graph API, Teams, SharePoint, Power Platform
  6. Sikkerhet: Azure Active Directory, OAuth2, OpenID Connect

I denne rollen vil det være en fordel om du også har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til vår Samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 6. april 2021.

Kontorsted

I tillegg til Oslo kan kontorsted også være Drammen eller Kristiansand.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Eirik Storaas Kristoffersen, D&I Lead Transport Norge, +47 48232107.

Søk stilling

Vis flere stillinger: