Prosjektleder

Vest Betong utfører og leverer alle typer tjenester innen betongfaget. Alt innen bygg, både på det private og det offentlige markedet, samt planlegging og produksjon av kaier og bruer.

Vest Betong eies utelukkende av våre ansatte. For oss skaper det trygghet og samhold. For våre kunder betyr det profesjonalitet og stolthet i det vi gjør.

FirmaVest Betong
FylkeRogaland
StedForus
Søknadsfristsnarest

Vest Betong har en sterk posisjon innen bygging av kaier, anlegg og næringsbygg i Norge. Både geografisk område og størrelsen på prosjektene øker, så nå har vi omsider plass til enda en dyktig prosjektleder som kan bli med i teamet fremover!

Vi er et selskap med utelukkende lokalt ansatte fagfolk med lang fartstid. Markedsledende betingelser, kursing og høyt fokus på samhold over tid har bidratt til at vi følger utviklingen og er blitt et meget solid og stabilt selskap.

Mange av prosjektene er "lokale" og på Vestlandet, men vi jakter spennende kaiprosjekter fra Oslo til Hammerfest. Så reising må påregnes i denne stillingen.

Vi har nye kontorer i Vestre Svanholmen 3 på Forus, så her vil basen din være.

Vi arbeider selvstendig i prosjektene og du må derfor ha relevant erfaring innen sjø arbeider. Ingeniør utdannelse er et pluss men relevant erfaring veier tyngst. Betingelser blir vi enige om.

Om dette høres interessant ut så tar du kontakt for en uforpliktende prat eller sender en mail.

Kontaktperson:

Lars Berland

Daglig leder

Telefon 900 80 333

lars@vestbetong.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: