Employer Branding konsulent - Vikariat

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i felles stab for de norske virksomhetene og er en del av kompetansesenter for rekruttering og attraktivitet. HR i Veidekke Norge består av sentrale kompetansesentre og HR servicesenter som leverer til alle de norske virksomhetene, samt av lokale HR Forretningspartnere. Kompetansesenteret for Rekruttering og attraktivitet sine mål er å sikre høy kvalitet og effektivitet i rekruttering - og attraktivtetsarbeidet slik at vi er en foretrukken arbeidsgiver.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist24.03.2021

Avdeling for rekruttering og attraktivitet ser etter en vikar i 10-12 måneder som skal jobbe med Veidekkes attraktivitetsaktiviteter og program for nyutdannede.

Dette er en rolle for deg som er engasjert i operativt employer branding arbeid, som liker å drive og gjennomføre prosjekter, som er god til å organisere og holde i mange tråder, slik at vi kommer i mål. Vi ser for oss at du har 1-2 års arbeidserfaring etter studiene, og ønsker å utvikle deg videre innen HR.

Stillingen inngår i et team på fem fagpersoner. I rollen vil du bli kjent med hele den norske organisasjonen (Bygg og Infrastruktur). Du vil jobbe med ledere, HR-medarbeidere, kommunikasjonsmedarbeidere og lokale kontakter rundt om i landet.

Hovedarbeidsoppgaver er blant annet å:

  • Være ansvarlig for programmet for nyutdannede (Fundament) og programmet for sommerjobber
  • Gjennomføre fellesarrangementer for nyutdannede (Fundament), sommerjobber og følge opp hvordan ordningene praktiseres internt
  • Planlegge og gjennomføre profileringsarrangementer mot studenter

Kvalifikasjoner

Du synes det er spennende å utvikle merkevare som arbeidsgiver (employer brand), og du blir motivert av å jobbe i grensesnittet mellom kommunikasjon, HR, drift og digitalisering.

Du har minimum bachelor innen organisasjon og ledelse (eller lignende fag), og har 1-2 års arbeidserfaring innen HR, prosjektledelse/gjennomføring eller fra rekrutteringsbransjen. Vi ser dessuten at du har interesse for kommunikasjon og operativt arbeid med employer branding. Det er viktig at du har digital kompetanse slik at du kan gjennomføre digitale samlinger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Profil

Du vil jobbe i tett samarbeid med de ulike delene av den norske virksomheten. Du bør derfor ha utmerkede kommunikasjons-, samarbeids- og relasjonsbyggende evner. Du er en do’er og kan drive et prosjekt fra A-Å på en selvstendig og profesjonell måte. Samtidig sørger du for å få med deg nødvendige bidragsytere, og sikrer god forankring på det du gjør.

Høsten er en tid med mange parallelle attraktivitet- og nyutdannet-programaktiviteter som skal gjennomføres. Dette krever gode planleggingsevner og at du er løsningsorientert, strukturert, systematisk og god til å følge opp.

Du har godt pågangsmot, er nysgjerrig, tar initiativ og ønsker å lære og utvikle deg videre innen HR.

Vi tilbyr

  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte
  • Utviklingsmuligheter i tett samarbeid med andre sterke fagmiljøer
  • En variert arbeidshverdag, der du får mulighet til å påvirke landets største entreprenør sitt omdømme som arbeidsgiver
  • Gode kollegaer - vi er rause, heier på hverandre og jobber for å utvikle oss selv og de rundt oss
  • Fleksibel arbeidstid og avspaseringsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

Velkommen med din søknad!

Kontaktperson

Anne Ingrid Espås Syvertsen

HR-sjef for Kompetansesenter for rekruttering og attraktivitet

Telefon 478 98 278

Søk stilling

Vis flere stillinger: