Byggeleder / Assisterende byggeleder / Prosjektingeniør / Formann

Stillingen inngår i NEC AS (Nordic Engineering and Construction), et datterselskap i konsernet Nordic Group Holding AS. Arbeidsplass er på vårt prosjekt i Fredrikstad. I Fredrikstad utvikler vi 1000 leiligheter i Cicignon Park, som har fått bevilget mer enn 60 MNOK i forskningsstøtte fra EU i et forskningsprosjekt ledet av NMBU. I Cicignon Park har vi igangsatt byggetrinn 1 som omfatter ombygging av høyblokk A til 62 leiligheter. Byggetrinn 2 vil omfatte ombygging av høyblokk B til 83 leiligheter og påbygg på tre ekstra etasjer. I Oslo har konsernet prosjekter på Vinderen og på Hasle, i tillegg til et utviklingsprosjekt på 1500 leiligheter på Eidsvoll.

Konsernet har et omfattende samarbeidsnettverk bestående av kompetente rådgivere innenfor de nødvendige fagområdene, og har nå behov for å utvide teamet med erfarne eller nyutdannede medarbeidere i datterselskapet NEC AS.

FirmaNEC
FylkeViken
StedFredrikstad
Søknadsfristsnarest

NEC AS er i kraftig vekst og har behov for dyktige og motiverte ingeniører med erfaring eller kunnskap innen byggeledelse, fremdrift, kvalitetssikring, HMS og samhandling med UE. NEC AS er et datterselskap av Nordic Group Holding AS som har en solid historie med røtter fra 1993.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Prosjekt- og/eller byggeledelse
  • Planlegge, følge opp og sørge for god fremdrift og kvalitet i prosjekt
  • Koordinere og følge opp samarbeidspartnere, kunder og leverandører
  • Prisinnhenting og logistikk
  • Kvalitetssikring og HMS

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som er nøyaktig, selvgående, ansvarsbevisst, pålitelig og resultat- og handlingsorientert. Av faglige kvalifikasjoner bør du ha:

  • Relevant utdanning/erfaring innen bygg og anlegg
  • Gode datakunnskaper

Erfaring og motivasjon kan veie opp for mangel på utdanning. Stillingen er også åpen for nyutdannede ingeniører og nyutdannede fagskoleingeniører.

Vi tilbyr:

Som medarbeider i NEC AS vil du få en variert og hektisk arbeidshverdag i et fremtidsrettet og solid konsern. Her vil du ha muligheten til faglig og personlig utvikling, i tillegg til å ta del i samfunnsnyttige prosjekter. Arbeidet preges av tverrfaglighet i våre prosjekt og konsern. Du vil også ha gode karrieremuligheter.

Søknadsfrist: Alle søknader behandles fortløpende.

Arbeidssted: Fredrikstad

Lønn: Etter avtale

Komplett søknad med CV, vitnemål, attester og karakterutskrift sendes til karriere@nordic-group.no

Kontaktperson

Alex Cao

Siving.

Mobil 406 71 393

Vis flere stillinger: