Seksjonsleder Materialteknologi

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist07.04.2021

TENKER DU AT GODE MATERIALVALG GJØR EN FORSKJELL?

Da kan du være den vi leter etter!

MULTICONSULT SØKER SEKSJONSLEDER TIL Å LEDE OG VIDEREUTVIKLE SEKSJON FOR MATERIALTEKNOLOGI

Seksjon for materialteknologi arbeider med rådgivning for å sikre gode materialvalg i bygge- og konstruksjonsfasen og for å sikre optimal levetid på konstruksjoner. Seksjonen har 6 medarbeidere med kompetanse innen metaller, betong, korrosjon, overflatebehandlinger, inspeksjoner, skadeanalyser, tilstandsvurderinger og rehabilitering.

Med den raske utviklingen som skjer på materialteknologifronten, stiller dette stadig større krav til å følge med i utviklingen. Materialvalg for alle typer konstruksjoner har vært preget av standardiserte og predefinerte løsninger. Med forventninger om bærekraftige løsninger vil disse bli utfordret, noe som stiller høye krav til kompetanse, men som også innebærer muligheter for nye løsninger. Vår ambisjon er å bidra til at gode materialvalg skal være en naturlig del av kundenes utbyggings- og vedlikeholdsstrategier.

Mangfold i problemstillinger gir en vekslende hverdag med arbeid både i felt og på kontoret. Arbeidsoppgavene for seksjonsleder innebærer deltakelse i oppdrag, produktutvikling, salg og lederoppgaver overfor seksjonens medarbeidere.

Du kan være rett person dersom du trives med lederoppgaver, har evne til og glede av å skape kontakt både i egen organisasjon og med eksterne kunder.

Du har høyere utdanning med fokus på materialfag generelt eller konstruksjonsmaterialer og du trives med oppgaver i felt. Hvis du i tillegg har erfaring som gir deg innsikt knyttet til konstruksjonsforståelse, bransje eller digitale løsninger, så vil dette være en fordel. Skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne er en selvfølge.

HVA KAN VI TILBY DEG?

  • En spennende seksjon i et etablert og solid selskap
  • Et selskap i utvikling gir store karrieremuligheter også i fremtiden
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Kan du være den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Elisabeth Schjølberg

92687697

elisabeth.schjoelberg@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: