Servicekoordinator

Envac sine løsninger for avfallshåndtering er et viktig bidrag til byutvikling og en mer miljøvennlig by. Stadig flere byer og tettsteder, både nasjonalt og globalt investerer i ny teknologi, som skal håndtere en økende mengde avfall. I en årrekke, har Envac Norge sin avdeling i Bergen, vært en bærebjelke i dette viktige arbeidet.

FirmaEnvac Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist20.04.2021

Servicekoordinator med hjerte for miljø og bærekraftig utvikling?

Har du mekanisk bakgrunn og innsikt i styresystemer, samtidig som du er god på data og liker å koordinere og organisere?

Da kan det være deg Envac trenger til sitt serviceteam i Bergen

Envac har i mange år, samarbeidet med BIR Nett, for å bygge fremtidsrettede løsninger for håndtering av avfall I Bergen. Dette samarbeidet har bidratt til at Bergen er blitt en by som resten av verden kikker til, når det snakkes om vellykket og bærekraftig byutvikling. Følgende link omhandler prosjektet i Bergen:
https://www.envacgroup.com/project/bergen/

Mer om stillingen

I jobben som Servicekoordinator vil ca 20-30 % av stillingen bestå av planlegging, koordinering og oppfølging både av jobber og ressurser, mens resterende tid vil være som operativ servicetekniker. Serviceteamet vil da bestå av fire medarbeidere. Teamet disponerer servicebiler med nødvendig utstyr og verktøy og er organisert inn i en vaktordning som pr. i dag vil medføre vakt hver fjerde uke.

Servicekoordinator rollen vil også medføre at du er kontaktpunktet inn mot våre kunder. I hovedsak er dette i forbindelse med oppgraderinger og drifts utfordringer i våre anlegg.

Alle anlegg blir elektronisk overvåket og mye av feilretting/omprogrammering skjer fra PC. Men det vil likevel dukke opp situasjoner, som krever at service- teamet må ut i felten. Således må du ikke være redd for å rote i “bosset”. Det finnes tilfeller hvor det må fjernes alt i fra juletrær til andre større gjenstander, som noen på en utrolig måte har klart å dytte ned i våre systemer.

Av personlige egenskaper ser vi at:

  • Du er strukturert, serviceminded og kvalitetsbevisst.
  • Du er selvgående, men vet når andre støttespillere skal involveres.
  • Du tror på de løsningene Envac kan tilby og gjennom ditt engasjement og din entusiasme bidrar du til ytterligere vekst.

De første månedene må du påregne en opplæringsperiode hvor du vil få grundig innføring i hvordan Envac jobber, anleggenes funksjonalitet osv. Det vil bli en del reisevirksomhet knyttet til hospitering og besøk på flere av de anleggene vi har levert og betjener, i tillegg til pågående prosjekter. Etterhvert vil du få den nødvendige tryggheten for å takle de fleste serviceoppdrag og dermed også bli en del av vaktordningen. I hovedsak vil din arbeidshverdag være knyttet opp mot anlegg i Bergensregionen, men du må være fleksibel i forhold til å bidra andre steder i Norge ved behov. Stillingen krever at du har førerkort for bil og at du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Vi kan tilby:

  • Meget gode arbeidsforhold i et selskap med godt arbeidsmiljø
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et teknisk miljø
  • Gode pensjon- forsikrings - og lønnsordninger
  • Rett kandidat vil ha gode karrièremuligheter i en av fremtidens viktigste bransjer.

Har du spørsmål rundt stillingen, kontakt gjerne våre rådgivere i Dfind, Hallgeir Bakken (905 51 202), eller Torhild Håvardstun (400 21 552) for en uforpliktende samtale.

Søk her

Vis flere stillinger: