Prosjektleder

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2020 for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 750 medarbeidere over hele landet.

Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i 75 år og nærhet til lokalsamfunn vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsningen Ett Backe utnytter en offentlig strategi for digitalisering med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

FirmaBacke Romerike
FylkeViken
StedKløfta
Søknadsfrist11.04.2021

Backe Romerike er i betydelig vekst og legger bak seg et år med rekordomsetning og -resultat.

Vi ønsker å knytte til oss en talentfull prosjektleder som har et solid faglig fundament, et godt øye for løsninger, og med et sunt konkurranseinstinkt.

I Backe Romerike setter vi sikkerhet og arbeidsmiljø høyt, men ser ingen grunn til at dette ikke kan kombineres med effektiv drift og god lønnsomhet.

Vår prosjektportefølje består i stor grad av samspillsentrepriser og totalentrepriser, og prosjektstørrelse varierer fra 50MNOK til 500MNOK.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder hos oss vil du få det daglige ansvaret for prosjektet du leder og overordnet ansvar for økonomi og drift. Du utarbeider og følger opp nødvendig planverk for styring av prosjektet med tanke på fremdrift, innkjøp, HMS og kvalitet. Du har ansvar for å etablere målsetninger for prosjektet og iverksette nødvendige tiltak for å nå disse, og ivaretar kommunikasjon og oppfølging mot oppdragsgivere/byggherre.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskole/universitetsnivå (Bachelor/Master nivå)
  • Erfaring som prosjektleder i byggebransjen
  • Lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning

Personlige egenskaper

Du er en lagbygger med naturlig autoritet, som evner å få det beste ut av dine medarbeidere, gjennom struktur og tydelige målsetninger.

Ved utfordringer ser du oftere løsninger enn problemer, og evner gjennom gode kommunikasjonsevner å dra med deg de som jobber nær deg. Har du praktisk sans og liker å konkurrere er dette bare positivt.

Vi tilbyr

  • En spennende og utfordrende stilling hvor du får brukt din kompetanse og utviklet deg
  • En sentral rolle i et selskap i vekst med stor påvirkning på egen arbeidshverdag og med korte beslutningslinjer.
  • Kompetente og resultatorienterte kolleger i et godt, uformelt og ungt arbeidsmiljø
  • Intern og ekstern kompetanseutvikling, bl.a. gjennom vår egen Backeskole
  • Konkurransedyktige lønns- og bonusordninger
  • Gode forsikringsordninger
  • Store muligheter til å være med å utvikle et tradisjonsrikt selskap videre, og bygge opp under de verdier selskapet er tuftet på; faglig dyktige, ærlighet og pålitelighet

Kontaktpersoner:

Jens Olav Kjærstad

Prosjektsjef

Telefon 913 29 585

Torgeir Grønsberg

Administrerende Direktør

Telefon 419 04 388

Søk stilling

Vis flere stillinger: