Seksjonsleder - Geomatikk

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo, Viken
StedOslo eller Fredrikstad
Søknadsfrist19.04.2021

Vil du utvikle deg innen ledelse og samtidig kunne jobbe med fag? Vi søker nå en seksjonsleder for vår avdeling innen Geomatikk. Du vil få ansvar for et team som jobber med datafangst for prosjektering knyttet til vann, industri, bygninger, samferdsel og byutvikling i nært samarbeid med COWIs øvrige fagmiljøer. Tilrettelegging, kontroll og bearbeiding av grunnlagsdata til prosjektene er også et satsningsområde for seksjonen. Her får du muligheten til å kombinere fag og ledelse og bidra til videre utvikling av Geomatikk-miljøet i COWI. Er du klar for nye utfordringer? 

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge. Vi har et av landets ledende rådgivermiljøer innen prosjektering av tekniske løsninger for blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

FÅ EN NØKKELROLLE I VIDERE UTVIKLING AV GEOMATIKK-MILJØET I COWI

I rollen som seksjonsleder, Geomatikk, får du personalansvar for 10 dyktige medarbeidere som har base i Fredrikstad og i Oslo. Dine oppgaver vil være å videreutvikle seksjonen sammen med våre kompetente medarbeidere, sikre at kompetanse bygges gjennom spennende prosjekter og sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Som personalleder blir du ansvarlig for medarbeiderens generelle faglige utvikling og sosiale trivsel.

Stillingen inngår i avdeling Vann i COWI som teller rundt 180 medarbeidere og du vil rapportere til Vice President (VP) for Vann. I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du også en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i tilbuds- og markedsarbeidet, og bidra til kunnskapsdeling i og mellom seksjonene.

En del av din rolle vil være å jobbe sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter. På den måten får du også videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode. Typiske arbeidsoppgaver i tillegg til seksjonslederrollen vil være datafangst/feltarbeid/landmåling og/eller tilrettelegging/systematisering av grunnlagsdata i våre prosjekter.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER, SETTER KUNNSKAPSDELING OG UTVIKLING HØYT – OG HAR GODE EVNER TIL Å UTVIKLE ENGASJERTE TEAM

Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. For å lykkes i rollen må du kunne være klar og tydelig i din kommunikasjon, og trygg på din rolle som leder. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI. Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

I tillegg ser vi etter deg som har:

  • Masterutdannelse innen Geomatikk/Landmåling eller tilsvarende
  • God innsikt i Geomatikk/Landmåling og gjerne 8 år relevant arbeidserfaring
  • Ledererfaring og/eller sterk interesse for å bygge team og utvikle dine medarbeidere
  • God forretningsforståelse og evne til å skape resultater
  • Stor handlekraft og gjennomføringsevne

COWI SOM ARBEIDSPLASS

For COWI er høye faglige og etiske standarder uløselig knyttet til forretningsorientert tenkning. Vi opptrer med troverdighet og integritet på alle områder – en holdning som gjennomsyrer våre verdier, vår visjon og retningslinjer.

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av vesentlig samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter med innovative faglige løsninger, prosesser og bruk av digitale verktøy.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Høres dette ut som noe for deg?

Da ser vi frem til å motta din utfyllende CV så snart som mulig!

SPØRSMÅL OM STILLINGEN

Kontaktperson: Sverre Olav Gjerløw, epost: SOG@cowi.com, tlf: 977 43888.

Søk stilling

Vis flere stillinger: