Nesje ansatt som daglig leder i Norsk Byggkeramikkforening

Arne Nesje er ansatt som daglig leder i Norsk Byggkeramikkforening (NBKF).

Nesje har i mange år vært med foreningen med ansvar for det faglig arbeidet, da drevet som oppdrag til SINTEF.

Han er utdannet sivilingeniør fra NTH innen fagområdet materialteknikk og bygningsfysikk, og har som mangeårig seniorforsker solid erfaring med bygningstekniske problemstillinger. Når foreningen nå trengte en daglig leder så var Nesje det naturlige valget.

Nesje kjenner bransjen og bedriftene godt, er involvert i en rekke fagutvalg, standardiseringskomiteer og bidrar med byggeteknisk rådgivning og utreder komplekse skadesaker. Han har produsert godt over hundre faktablader og veiledninger som omhandler anvendelse av fliser i våtrom, svømmebassenger, gulvkonstruksjoner med mer. Den tekniske virksomheten vil fortsatt være en del av hans arbeidsoppgaver og samarbeidet med SINTEF fortsetter i form av en timeavtale.

- Som medlemsorganisasjon har Norsk Byggkeramikkforening nesten 100 prosent oppslutning fra de bedriftene og fliskjeder som arbeider innen fagområdet. Foreningen ønsker med ansettelsen å satse mer på digital kommunikasjon, opplæring, profilering og markedstiltak, men forskning og rådgivning blir fortsatt en viktig del av virksomheten, heter det i en melding fra foreningen.