Product Manager Bolig

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. Gruppen er en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14.0 milliarder kroner.

FirmaMestergruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Product Manager Bolig - Produktutvikling og produktforvaltning

Medlemsbedriftene i Systemhus, Mesterhus, Nordbohus og Blink Hus bygger og selger over 3000 boliger årlig. Vi er til stede i hele verdikjeden – fra design via salg og produksjon til logistikk og oppføring. Vi ser verdien i å skape gode bomiljø med vekt på det utvidede bærekraftbegrepet.

Boligtrender er under kontinuerlig endring og nye boformer er under utvikling. Mestergruppen satser tungt på utvikling av nye hustyper og trenger en dyktig produktsjef til å lede dette arbeidet.

Vi søker en effektiv og drivende medarbeider som vil ta ansvaret for å utvikle og forvalte boligporteføljen slik at alle medlemmer har riktig markeds- og produksjonsunderlag tilgjengelig til enhver tid. I tillegg skal du ta styring av videre utvikling av Norges største boligportefølje – slik at vi beholder våre konkurransefortrinn de kommende årene og forsterker dem ytterligere.

Du vil bli en del at et arbeidsmiljø med dyktige fagpersoner som driver byggteknisk og boligfaglig rådgiving og utvikling i dag. Og du vil få et tett samarbeid med huskjedene Systemhus, Mesterhus, Nordbohus og Blink Hus, samt Mestergruppen Arkitekter.

Ansvarsområder:

Produktutvikling Boligportefølje:

Boligmarkedet er alltid i endring - enten det er skiftende boligtrender, nye tekniske krav eller nye byggemetoder. Mestergruppen ser et potensiale i å profesjonalisere og modernisere boligutviklingen ytterligere og sikre at vi beholder og styrker vår konkurransekraft i årene som kommer. Denne delen av jobben vil medføre et tett samarbeid med andre kolleger i Mestergruppen og gir deg anledning til å påvirke vår fremtidige portefølje.

Forvalte Mestergruppens boligportefølje:

Vår samlede boligportefølje er Norges største. Den består av kataloghus, prosjektboliger, kundeprosjekter, hytter, garasjer og varianter av disse. Det finnes stort potensiale for effektivisering, gjenbruk og inspirasjon når vi kan distribuere denne porteføljen til alle våre forhandlere på en god måte. Vi ønsker at du tar ansvaret for dette viktige området og bidrar til at våre forhandlere får tilgang sin portefølje slik at de kan bruke denne i eget salgsarbeid og i egne boligprosjekter.

Kvalifikasjoner:

Grunnlaget for den nyopprettede stillingen er et behov for effektivisering, kvalitetsheving og utvikling. Dette har kommet til syne i forbindelse med vår digitaliseringsreise og en omorganisering av våre boligenheter. Stillingen er derfor ingen standardstilling i det norske markedet og vi tror at aktuelle kandidater kan komme fra forskjellige bransjer/ nisjer.

Du har høyere utdanning på Master-/Bachelornivå. Vi tror relevant utdanning kan være:

  • Produktutvikling og produksjon
  • Sivilingeniør Bygg
  • Industriell design
  • Industriell økonomi
  • Informasjonsteknologi
  • Bygningsinformasjonsmodellering – BIM

Du har god forretningsforståelse. Du er markedsorientert, løsningsorientert og du leter etter mer effektive løsninger.

Du er en sterk og drivende prosjektleder og har gode relasjonsbyggende egenskaper.

Du har sannsynligvis erfaring fra ett eller flere av disse områdene:

  • porteføljeutvikling og/eller porteføljeforvaltning (gjerne innenfor boligbygging)
  • digitale løsninger som brukes i boligutvikling, -konstruksjon, eller andre relevante digitaliseringsprosjekter.
  • arbeid med markedstrender, behovsanalyser eller byggemetoder innen boligutvikling
  • Product Data Management (PDM) og Product Lifecycle Management (PLM) prinsipper og prosesser.
  • EET-produktporteføljer

Vi tilbyr:

  • En viktig og synlig rolle i et dynamisk og spennende konsern i utvikling
  • Et godt og sterkt faglig miljø med spennende prosjekter
  • Hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidssted Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Compass Human Resources ved Stein-Sverre Wold, 906 88 270 eller direktør byggteknisk Gaute Øren, 91876555. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Du kan registrere din CV og søknad gjennom å klikke søknadsknappenpå denne siden

Vis flere stillinger: