Laboratoriemedarbeider – Sigerfjord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 8,8 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 900 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeNordland
StedSortland
Søknadsfrist29.03.2021

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt i Produkt og Kvalitet, Laboratoriet Nord?

Vi søker laboratoriemedarbeider for sesongen 2021 i tilknytning til vår asfaltvirksomhet i Sigerfjord. Oppstart i mai. Opplæring vil bli gitt.

Laboratoriet tilknyttet stillingen er lokalisert i Husvika, Sigerfjord.

Arbeidsoppgaver

  • Praktisk laboratoriearbeid i forbindelse med produksjonskontroll av asfalt
  • Rapportering av prøveresultater
  • Rapportering og oppfølging av avvik

Sikkerhet står høyt hos oss det er derfor viktig for oss at du følger og støtter opp om HMS-rutiner.

Kvalifikasjoner 

  • Gjerne fagbrev som laborant, men ikke et krav
  • God og relevant erfaring innenfor fagområdet er ønskelig
  • Gode datakunnskaper og regneferdigheter
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk (muntlig og skriftlig)

Profil

Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang i en hektisk hverdag. Du liker å jobbe selvstendig, samtidig som du er en god lagspiller. Du er utadvendt som person og god til å kommunisere med alle mennesketyper. Å være strukturert og nøyaktig faller deg naturlig, og du utvikler deg selv og teamet du jobber i ved å ha fokus på kontinuerlig forbedring.

Kontaktperson

Solveig Ingdal

Telefon 909 94 066

Søk stilling

Vis flere stillinger: