Redaktør digital kompetanseutvikling

Mestergruppen er Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige med til sammen rundt 280 byggevareutsalg.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14.0 milliarder kroner.

FirmaMestergruppen Byggvare
FylkeOslo
Søknadsfrist20.03.2021

Vil du utvikle bransjens beste digitale opplæringsløp? Vil du bidra til at våre ansatte blir eksperter innen sine fagområder og gjennom dette bidra til å øke effektivitet og lønnsomhet for våre bedrifter?

Da vår nåværende redaktør går ut i foreldrepermisjon, utlyser vi vikariat i ett år for henne. Vi søker en selvstendig og engasjert person som vil ha ansvaret for å produsere kurs til vår digitale opplæringsplattform, Motimate. Målgruppene er ansatte i våre byggevarehus og hos våre boligkjeder.

Ansvar og oppgaver i stillingen:

  • Utvikle fagplaner til de ulike målgruppene
  • Produsere godt pedagogisk innhold i vår digitale opplæringsplattform, Motimate
  • Overordnet ansvar for fremdrift og koordinering av kursutvikling
  • Være pedagogisk rådgiver for andre fagressursers innholdsproduksjon
  • Redaktør/administrasjon av innhold i Motimate

Vi søker en person som brenner for å legge til rette for andres utvikling og læring. Vi ønsker at du:

  • Har solid pedagogisk kompetanse, hentet enten fra relevant utdanning eller lang praktisk erfaring
  • Skriver godt og er god til å tilpasse innhold til ulike målgrupper
  • Har erfaring fra utvikling av pedagogisk innhold eller tekstforfatning på digitale flater

Du kjennetegnes ved å være:

  • En person som jobber selvstendig og som er en pådriver, da fremdriften i utviklingen av kurs i stor grad hviler på deg
  • Nysgjerrig på nye fagområder innen byggevare og husbygging
  • Vi kan garantere deg mange parallelle utviklingsprosesser, så du må like å ha mange baller i lufta og være god til å tenke strukturert og planmessig

Tiltredelse: 1. mai eller etter avtale, varighet til 1. mai 2022. Det kan være mulighet til fast ansettelse etter endt vikariat.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med Anders Vaagan, Leder anleggs- og kompetanseutvikling hos Mestergruppen på tlf: 97 59 85 90 eller Finn Klepsvik hos vår rekrutteringspartner Impact AS på tlf: 907 999 75.

Søk stilling

Vis flere stillinger: