André Frøshaug, markedssjef Ahlsell bygg.

André Frøshaug ny markedssjef for bygg i Ahlsell

For å styrke innsatsen mot bygg- og anleggsbranasjen er André Frøshaug ansatt som markedssjef i bygg-divisjonen hos Ahlsell fra 1. mars.

Frøshaug har lang fartstid i det norske byggmarkedet, blant annet fra NorBetong og Maxbo, ifølge en pressemelding fra Ahlsell.

— Han har enormt stor kunnskap om dette markedet og stor produktforståelse, men høyest av alt står hans kundeforståelse. Vi skal være en sparringpartner for alle i bygg- og anleggsbransjen, og da er det avgjørende at vi jobber ut fra kundenes behov. Det får vi til enda bedre med André på laget, uttaler divisjonsdirektør Therese Bjelde i Ahlsell.

Ahlsell fører et bredt sortiment til bygg- og anleggsbransjen – i hovedsak løsninger til den tidlige prosjektfasen.

Frøshaug har lang erfaring med et annet tidligfase-produkt: betongkomplementer. Ifølge meldingen ser han for seg å forsterke dette tilbudet ytterligere og gleder seg til å ta fatt på rollen som markedssjef.

— Jeg startet hos Ahlsell fordi jeg syntes stillingen hørtes utrolig spennende ut. Jeg ser frem til å jobbe videre med den kundeorienterte retningen vi har startet på, og bygge et team som skal bli en av de store aktørene på byggmarkedet i Norge, sier Frøshaug.