Mestergruppen Eiendom girer opp

Med eiendoms-satsingen ønsker Mestergruppen å bli en av Norges ledende og mest innovative boligutviklere, og rigger nå organisasjonen for dette.

I løpet av kort tid har Mestergruppen Eiendom besatt tre nyopprettede stillinger, samt styrket prosjektavdelingen med en ny prosjektsjef.

- Vi har de siste årene bygget opp en kompetent organisasjon og en attraktiv prosjektportefølje. I tråd med å realisere prosjektene og samtidig klargjøre for ytterligere vekst har vi rekruttert flere medarbeidere med sterk faglig tyngde og erfaring. Vi er nå godt rustet til å gjennomføre strategien om å bygge prosjekter med fokus på godt og variert bomiljø, sier administrerende direktør Jostein Haugen i en pressemelding.

Line Bjerck Ruud startet i nyopprettet stilling som salgs- og markedssjef, og har mange års erfaring og kompetanse innen kommersiell og strategisk markedskommunikasjon fra både Selvaag Bolig ASA og fra Skanska Bolig AS.

I januar tiltrådte Johan Jørgen Holst den nyopprettede stillingen som investeringsdirektør. Han kommer fra rollen som regionsdirektør i Kruse Smith Eiendom, hvor han det siste året har hatt hovedansvaret for salget av Kruse Smith Eiendom til Solon Eiendom.

Ragnhild Forslund er hentet internt i Mestergruppen Eiendom til den nyopprettede stillingen som strategi- og utviklingssjef. Hun kommer fra stillingen som prosjektsjef i samme selskap.

Kurt Eirik Restad tiltrådte stillingen som prosjektsjef i januar. Han har bred erfaring som prosjektleder for byggherre, men også som konsulent med erfaring fra entreprenørsiden. Restad kommer fra stillingen som prosjektleder hos HR Prosjekt AS. Han har også erfaring fra Skanska og PEAB.