Fagansvarlig konstruksjon / Sivilingeniør

Hallgruppen ble etablert i 2015 og driver med utvikling og leveranser av kombinasjonsbygg, kontorbygg, lagerbygg, flerbrukshaller, plasthaller arrangement telt.
Organisasjonen er svært dynamisk og selskapet vokser hurtig. Vi søker deg som liker aktive og utfordrende oppgaver i et teambasert miljø, nasjonalt og internasjonalt.

Hallgruppen forventer omsetning på ca. 700 millioner i 2021 og har sitt hovedkontor på Frogner utenfor Oslo. Vi er etablert i 5 land, og har levert våre produkter til alle verdensdeler.

FirmaHallgruppen
FylkeViken
StedFrogner i Lillestrøm
Søknadsfrist12.03.2021

Vil du bidra med de råeste løsningene i bransjen?

Vi ser etter en sivilingeniør med solid kompetanse innen konstruksjonsteknikk som vil få det faglige byggtekniske ansvaret på teknisk avdeling. Teknisk avdeling på Frogner består i dag av 6 ingeniører med en god miks av bakgrunn, alder, og erfaring. Vi har også 4 kollegaer i Latvia og en innleid ressurs i Danmark. Vår tekniske avdeling dekker et stort fagfelt innen alt fra arbeidstelt til kompliserte bygg og haller. Vi er opptatt av innovasjon og utvikling av nye effektive løsninger for å møte stadig høyere krav fra kunder og myndigheter.

Som faglig ansvarlig vil du dimensjonere stål- og aluminiumskonstruksjoner for detaljering, i henhold til Eurokoder, samt å holde deg oppdatert på gjeldene regelverk. Du vil være tidlig inne i prosjekter med vurderinger og forprosjekt. Hallgruppen har sentralgodkjenning i PRO og UTF, og som fagansvarlig innen PRO er det nødvendig med god faglig bakgrunn og erfaring.

Du vil også bistå vår salgsavdeling med tekniske råd og prisoverslag ifm tilbud. Stillingen vil rapportere til Avdelingsleder, Teknisk avdeling.

For å lykkes i rollen må du være en sivilingeniør med minimum 10 års erfaring med dimensjonering av stål, betong og aluminium etter  Eurokoder. Om du har byggteknisk bakgrunn er det foretrukket, men maskin teknisk kan også være interessant så lenge du har kunnskap om materialer og kalkulering av styrke.

Det vil være en fordel om du har kjennskap til ROBOT, SCIA Engineer, G-prog og IDEA da dette er programmene du skal jobbe i daglig. Generelt gode IT kunnskaper vil også gjøre hverdagen lettere for deg og andre. Du vil ha ansvar for det faglige på alle Hallgruppens kontorer så flytende norsk/skandinavisk samt engelsk er obligatorisk.

Å jobbe i Hallgruppen skal være utfordrende og interessant. Det er et godt faglig og sosialt miljø og vi holder til i nye moderne lokaler på Frogner i Lillestrøm kommune. Vi setter pris på våre ansatte og heier fram de som vil gi det lille ekstra.

Søknadsinformasjon:

Jefferson Wells samarbeider med Hallgruppen i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.jeffersonwells.no

Frist: Snarest og innen 12. mars 2021

Arbeidssted: Frogner, Lillestrøm kommune

Tiltredelse: Etter avtale

Kontraktsform: Fast ansettelse

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved; Erik Skjørtvedt, mobil: +47 92 86 18 96 / Erik.Skjortvedt@jeffersonwells.no eller Anette Moen, mobil: +47 93 00 93 53 / Anette.Moen@jeffersonwells.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: