Daglig leder Atle Gerhardsen i Cautus Geo er fornøyd med utviklingen i selskapet. 

Nytt år med omsetningsrekord for Cautus Geo

Cautus Geo vokser på automatisk miljøovervåking og la bak seg et nytt rekordår i 2020.

Siden 2009 har Cautus Geo jobbet med overvåking av naturfarer. Selskapet er også engasjert i flere store bygge- og anleggsprosjekter og har lagt bak seg et godt år.

– Ved inngangen til sommeren hadde jeg ikke sett for meg at 2020 skulle gi det andre rekordåret på rad, sier daglig leder Atle Gerhardsen i Cautus Geo i en pressemelding.

I 2019 omsatte Cautus Geo for 37 millioner og et plussresultatet på rundt 7,6 millioner kroner. I 2020 har de ifølge Gerhardsen satt enda en ny omsetningsrekord. Men med hvor mye, vil han foreløpig ikke røpe.

– Regnskapet er ikke ferdigstilt for 2020 ennå, men det vi ser er at vi i 2020 har hatt en økning i omsetningen sammenlignet med 2019 som var et rekordår. Vi vil få et positivt resultat i år også. Eksakt tall kan jeg ikke gi ut før regnskapet er ferdigstilt, opplyser Gerhardsen til Byggeindustrien.

Selskapet har unngått å permittere personer under pandemien.

– Korona traff også oss. Rundt oss var mange bedrifter nødt til å permittere. Vi var i en annen situasjon og valgte en annen strategi. Vi brukte nedgangstiden til å utvikle våre tjenester og produkter slik at vi skulle stå sterkere når etterspørselen tok seg opp på nytt. For oss var det en god strategi, sier Gerhardsen.