Senior VVS-rådgiver

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo, Viken
StedOslo eller Drammen
Søknadsfrist22.02.2021

Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Derfor trenger vi deg til våre seksjoner i Oslo eller Drammen.

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER

COWI har i lang tid satset på BIM og det har resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»:

https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant-.

Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.

COWI har også et av Norges ledende fagmiljø innen VVS-teknikk og energi, med 40 dyktige ingeniører i Oslo/Drammen og 140 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt.

FÅ LEDERANSVAR FOR SPENNENDE OPPDRAG

Ønsker du større lederansvar i store prosjekter, er det deg vi leter etter. Som Senioringeniør VVS får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innen VVS-tekniske anlegg med energieffektive løsninger og godt inneklima. Din rolle er viktig for å lede og utvikle medarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. I tillegg forventes det at du kan lede tilbudsprosesser og fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder.

VVS-miljøet til COWI har gjennom en årrekke jobbet med prosjekter av nasjonal betydning, og har i den senere tid vunnet flere slike oppdrag. Hos oss vil du få jobbe med spennende oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg og industrianlegg.

DU BEVARER OVERBLIKKET OG DELER KUNNSKAP

Du har solid bransjeerfaring og dokumentert kompetanse innen prosjektering av VVS-tekniske anlegg. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og har god skriftlig fremstillingsevne. Om du har entreprenørerfaring er dette en fordel, men ingen forutsetning.

Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har høy arbeidskapasitet og god prosesskompetanse. Du har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.

Vi håper du oppfyller så mange som mulig av følgende kvalifikasjoner:

Kompetanse:

  • Master eller bachelor
  • VVS-prosjektering
  • BIM- verktøy, navigering ser vi på som et krav. Modellering er en fordel, men ikke et krav.
  • Har du erfaring med disiplinledelse, evt. prosjektledelse, vil dette vektlagt som et pluss.
  • Ønskelig med erfaring fra tilbudsledelse.

Erfaring/bakgrunn:

  • Erfaring fra rådgivende selskap er en stor fordel.
  • Kommer du fra en entreprenør, kan du absolutt være rett person for oss.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Du får i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Gode utviklingsmuligheter gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
  • Du får jobbe med samfunnsnyttige og bærekraftige prosjekter
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre.
  • Vårt gode arbeidsmiljø gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er ett av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har et aktivt bedriftslag og faglige nettverk slik at man drar nytte av å være i et stort firma med mye kompetanse.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ser frem til å motta din CV så snart som mulig, og senest innen 22.02.2021. Arbeidssted vil være enten Oslo eller Drammen. Alle søknader behandles konfidensielt.

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte: Kathrine Tronvold, mob: 908 36 349 eller mail kttr@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: