Anleggsleder asfalt

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innenfor drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfristsnarest

Er du en utviklingsorientert leder, som ønsker å være med på en spennende utvikling i et solid firma?! Vi søker ny anleggsleder til Veidekkes asfaltavdeling på Sunnmøre!

Asfaltmarkedet er en stabil bransje og Veidekke er Norges største aktør i markedet. Her har du mulighet til å bli en del av et arbeidsmiljø med høy kompetanse og spennende utfordringer i tiden fremover. Arbeidssted er i Ålesund og anleggets hovedoppgave er asfaltutlegging på Sunnmøre. Anleggslederen har 4 arbeidsledere som rapporterer direkte og normalt ca 18 ansatte i høysesong.

Hva gjør stilingen som anleggsleder i Veidekke Infrastruktur attraktiv?

  • En utfordrende lederrolle i et fremtidsrettet konsern i en stabil bransje
  • Et miljø preget av høyt prestasjonsnivå, samtidig uformelt og kollegialt
  • Vår nye anleggsleder vil bli en del av et tverrfaglig kompetansemiljø med dedikerte kolleger
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, herunder gode pensjons- og forsikringsordninger

Anleggslederen er ansvarlig for den daglige driften av anlegget. En viktig oppgave er å koordinere med oppdragsgivere og underentreprenører eksternt, og arbeidsledere og distriktsleder internt. I rollen som anleggsleder har man en lokal støttefunksjon i form av administrativ driftsstøtte, som medfører at anleggsleder kan fokusere i større grad på aktiv drift og ledelse.

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for anleggsområdets drift
  • Oppfølging av kontrakter, økonomi og kvalitet, herunder HMS
  • Ansvar for bemanning, planlegging og framdrift

Vi søker en anleggsleder som er trygg på egen lederrolle. Du er løsningsorientert og handlekraftig og har erfart hvordan god kommunikasjon og tilpasset lederskap bidrar til å oppnå resultater. Aktuelle kandidater kan komme fra lederroller innen industri, bygg eller annen anleggsvirksomhet.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du har minimum noen års ledererfaring. Spesifikk bransjeerfaring er ikke et krav.
  • Erfaring fra økonomioppfølging og resultatansvar
  • Fortrinnsvis ingeniør eller annen relevant utdanning
  • Løsningsorientert og handlekraftig
  • Du har normal datakompetanse og erfaring med bruk av styringssystem
  • Identifiserer deg med Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig - Entusiastisk - Grensesprengende

Ønsker du å bli en del av oss?!

For å søke benytt linken. Har du spørsmål til stillingen ta kontakt med vår rekrutteringspartner Sigmund S. Høye i Veksthuset Bemanningstjenester AS på tlf 918 42 926, eller mail sigmund@vbemanning.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: