Sivilingeniør VVS / Prosjektleder - Ventilasjon

Vestfold Klima og Ventilasjon AS ble etablert i 1993 av Trond Brynildsen og har siden den gang hatt en kontrollert vekst, med gode årlige resultater. Det er i dag ansatt 4 prosjektledere, 1 kontormedarbeider, 2 serviceteknikere og 10 ventilasjonsmontører. Vi har vokst til å bli en mellomstor klimaentreprenør som operere i hele Sør-Norge, på store og mellomstore byggeprosjekter. Vi har et veletablert og godt renomme i et bredt kundenettverk som vi verdsetter svært høyt.

FirmaVestfold Klima og Ventilasjon
FylkeVestfold og Telemark
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Vil du bli en del av Vestfold Klima og Ventilasjon (VKV) i Sandefjord? Vi søker å styrke vårt fagmiljø ytterligere med en sivilingeniør VVS.

BLI EN DEL AV VKV – Sandefjord

VKV er en ventilasjonsentreprenør som ble etablert i 1993, og som i dag har vokst til 17 medarbeidere. Vi har et av Vestfolds sterkeste fagmiljøer innenfor inneklima. I VKV har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

Vi er involvert i prosjektering og utførelse av noen av landets største og mest spennende byggeprosjekter. Blant annet jobber vi med prosjekter som Norges største videregående skole; Sandefjord Videregående skole. Vi er også i gang med rehabiliteringen og nybygget; Nygård Sykehjem i Sandefjord.

FÅ EN SENTRAL ROLLE I VÅRT PROSJEKTLEDER-MILJØ

I denne stillingen får du brukt din kompetanse i noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen inneklima.

Som prosjektleder engasjeres du som øverste ledd i våre byggeprosjekter, og får ansvarsfulle oppgaver i en spennende og varierte hverdag. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som har erfaring med prosjektering og prosjektledelse av VVS prosjekter, enten som rådgiver eller entreprenør.

Du har høy gjennomføringsevne, er ansvarlig, åpen og inkluderende. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som at du samarbeider godt, og gjerne deler av din kunnskap. Du er engasjert og brenner for faget, og du har evnen til å samarbeide i tverrfaglige prosjekter.

Vårt fokus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med dyktige kollegaer.

DINE FERDIGHETER I VÅRT TEAM.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være strukturert, kunde- og løsningsorientert. Du jobber selvstendig og holder fremdrift i eget arbeid, samtidig som du samarbeider godt, og gjerne deler av din kunnskap.

Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

  • Utdanning: Sivilingeniør VVS eller tilsvarende fra høgskole/universitet
  • Minimum 8 år med arbeidserfaring innen VVS-faget.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Kjennskap til de mest bruke prosjekteringsverktøyene innenfor VVS-faget

VKV SOM ARBEIDSPLASS

VKV tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i VKV er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan og årlige medarbeidersamtaler.
  • VKV jobber systematisk med å utvikle lederferdigheter hos prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Henrik Brynildsen (Daglig leder) på tlf. +47 912 43 706 for en hyggelig og uforpliktende prat, eller ta kontakt på e-post: henrik@vkvas.no

Send søknad og CV via nevnte e-post eller finn sin portal.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk her