Ill. Asplan Viak

Kruse Smith signerte kontrakt for to skolebygg i Stavanger

Kruse Smith har signert en totalentreprise med Rogaland fylkeskommune om bygging av et verkstedsbygg og et kroppsøvingsbygg (opsjon) ved Godalen videregående skole.

Kristin Stømer Frajford og Ragnvald Sande.

- Vi er stolte og fornøyde med å ha vunnet konkurransen og for å få lov til å jobbe med dette prosjektet. Det er et spennende og viktig prosjekt for Kruse Smith, men ikke minst er det et viktig prosjekt for utdannelse av fremtidige fagarbeidere som vi kan få glede av. Vi gleder oss til å komme i gang, sier Kristin Stømer Frafjord, regiondirektør i Kruse Smith i en pressemelding.

Kontrakten omfatter bygging av nytt verkstedbygg til teknikk- og industrifag (TIF) på 2.872 kvdratmeter og nytt bygg til kroppsøving på 936 kvadratmeter (opsjon). Det nye verkstedbygget skal bygges og sertifiseres etter Breeam-Nor Very Good standard.

Edeltraud Munding (Rogaland fylkeskommune), Skjalg Lund (Kruse Smith), Ragnvald Sanda (Rogaland fylkeskommune) og Kristin Stømer Frafjord (Kuse Smith).

- Vi er svært fornøyde med å ha signert kontrakt med Kruse Smith. Det er første gang vi bygger et nytt bygg som skal Breeam-sertifiseres. Kruse Smith er en seriøs aktør, har solid erfaring medomfattende byggeprosjekter og har i tillegg god kunnskap om Breeam. Vi ser fram til det videre samarbeidet, sier Ragnvald Sande, avdelingsleder i bygg- ogeiendomsavdelingen i meldingen.

Byggestart er april 2021 og byggene skal stå ferdig til skolestart i august 2022. Rom- og funksjonsprogrammet for ombyggingen startet i 2019, og i 2020 ble tegningene fra Asplan Viak godkjent.