Senior Landskapsarkitekt

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.02.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kreativitet og nysgjerrighet som landskapsarkitekt i en stilling hvor du bidrar til å skape bærekraftige løsninger for våre felles omgivelser. For denne rollen trenger du master i landskapsarkitektur eller tilsvarende, og erfaring med prosjekter der du har hatt en ledende rolle. Er du vår nye Senior Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Rambøll og Henning Larsen har slått seg sammen for å skape et selskap i verdensklasse. Vår felles ambisjon er å demonstrere at arkitektur, ingeniørvitenskap, integrert design og sterke digitale løsninger skaper bærekraftige løsninger for fremtiden. I Norge har den nye markedsenheten, Arkitektur, Landskap og Urbanisme ca. 100 arkitekter og ca. 110 landskapsarkitekter, fordelt på våre kontorer.

Bli en del av vår Arkitektur og Landskaps avdeling i Trondheim

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av vår avdeling med over 40 medarbeidere, hvorav 9 er landskapsarkitekter. Vi arbeider med by- og stedsutvikling som gir premisser for en bærekraftig utvikling. Vi utformer hverdagslandskapet med byrom, skolegårder og gode rekreasjonsområder, små og store samferdselsanlegg, sykehus og andre utomhusområder. Det gode livet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på. Vi lærer av hverandre, av ulike typer prosjekter og utvikler oss i faglig samspill. Digital innovasjon, 3D og BIM er en stadig viktigere del av vår hverdag, der landskapsarkitektene har en viktig rolle fremover.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Gjennomføring av prosjekter hovedsakelig i regionen, men også nasjonalt.
  • Fagansvar
  • Prosjektledelse

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til Autocad/Civil 3D
  • God kjennskap til Adobe Creative
  • Opptatt av estetikk, god formidlingsevne

I denne rollen vil det være en fordel om du også har tverrfaglig fokus, miljøfokus, evne til å tenke strategisk, lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere. Vi ønsker at du er interessert i flerfaglig konseptutvikling i samspill med ulike fag, at du har gode samarbeidsevner og tar i bruk ditt faglige engasjement. Det er en fordel at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Velkommen til Rambøll/Henning Larsen

Vår arbeidsmetodikk i byutviklingsoppgaver bygger på FNs bærekraftmål. Vi samarbeider også med Rambølls fagmiljøer i andre land om en felles tilnærming til slike oppgaver. Landskapsarkitektur og andre fag hos Rambøll/Henning Larsen er viktige premissgivere for samfunnsrådgivning i våre prosjekter generelt.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.02.2021.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Seksjonsleder Jan Ole Lein, mobilnummer +47 93243280 mail: jan.ole.lein @ramboll.no, evt. avdelingsleder Kari Hovin Kjølle, mobilnummer +47 93206805 mail: kari.hovin.kjolle@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: