Fagleder seriøsitet og a-krim

Avinor har ansvar for 43 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden. Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. 

Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly. Avinor bidrar hvert år til sikre og effektive flyreiser med i underkant av 55 millioner passasjerer årlig. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn. Noe over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og kommersielle inntekter på lufthavnene. Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Bli med å utvikle fremtidens luftfart!

FirmaAvinor
FylkeViken
Sted Oslo Lufthavn, Gardermoen
Søknadsfrist09.02.2021

Vil du bidra til å hindre arbeidslivskriminalitet og useriøse aktører?

Avinor søker Fagleder seriøsitet og a-krim til avdeling Prosjekt og utbygging

Som Fagleder seriøsitet og a-krim, har du ansvaret for å etablere, videreutvikle og følge opp avdelingens strategiske og operative arbeid innenfor dette fagområdet.

Du skal sikre at planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av dette arbeidet i det enkelte prosjekt skjer på en forsvarlig måte og i henhold til kontraktkrav og krav gitt i lover og forskrifter samt Avinors styringssystem.

Du skal også sørge for at det gjennomføres kontroller/revisjoner innenfor fagfeltet og at eventuelle funn blir fulgt opp og lukket på en forsvarlig måte. Ved behov skal du utarbeide forslag til styrende dokumenter for Prosjekt og utbygging der hvor Avinors styringssystem ikke er dekkende. Du skal påse at nødvendige erfarings- og læringsprosesser internt mellom områdene og prosjektene ivaretas samt være en faglig støtte til avdelingens ledelse og det enkelte prosjekt.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide overordnede strategier for avdeling utbygging sitt arbeid innenfor fagområdet
  • Være kontaktpunkt overfor Avinors sentrale miljøer innenfor seriøsitetsarbeid og arbeidslivskriminalitet
  • Være kontaktpunkt overfor innleide eller ansatte a-krimkoordinatorer
  • Sikre god etterlevelse innenfor fagområdet i alle prosjekter i samarbeid med prosjektets linjeledelse
  • Følge opp og påse at eventuelle funn av brudd på bestemmelser innenfor fagområdet blir fulgt opp på en forsvarlig måte
  • Sikre at nødvendige felles prosedyrer/rutiner innenfor fagfeltet blir etablert
  • Følge opp og påse, innenfor eget fagområde, at prosjektene styres i tråd med lover, forskrifter, Avinors styringssystem, beste praksis og egne retningslinjer
  • Bidra til at prosjektene har tilgang på nødvendige ressurser, innenfor eget fagområde, i samarbeid med ressurssenteret
  • Utarbeide nødvendig strategier for å gjennomføre nødvendig kompetanseutvikling innenfor sitt fagfelt og i samarbeid med ressurssenteret
  • Inneha et fagansvar for avdeling utbygging sine ansatte innenfor eget fagområde i samarbeid med ressurssenteret
  • Ansvar for at nødvendig læring, innenfor eget fagområde, mellom prosjektene blir gjennomført

Vi ser etter deg som har erfaring fra fagområdet seriøsitet og a-krim, gjerne innenfor bygg- og anleggsbransjen. Erfaring fra prosjektvirksomhet og kontraktsoppfølging samt fra granskning og revisjon er ønskelig. Relevant høyere utdanning er en fordel, men lang erfaring innenfor fagfeltet kan oppveie for manglende formell utdanning.

For å lykkes og trives i rollen, må du ha gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter. Du må være god til å bygge relasjoner og dyktig til å motivere, påvirke og få med deg omgivelsene i riktig retning. Vår nye fagleder er utpreget endrings- og forbedringsorientert og evner å finne smidige løsninger. Du er strukturert, nøyaktig og ryddig, og du er lojal til beslutninger og opptatt av integritet, respekt og likeverd. Disse personlige egenskapene vil bli vektlagt.

I Avinor vil du få faglige utfordringer og bidra i et viktig samfunnsoppdrag. Vi kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger og velferdsordninger.

I Avinor jobber vi etter verdiene åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert. Forutsetning for tilsetting er at bakgrunnssjekk, herunder uttømmende politiattest, iht myndighetskrav for arbeid på lufthavn kan fremlegges og godkjennes.

Høres dette spennende ut? Registrer din interesse snarest, og senest innen 9. februar 2021.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Hilde H. Bachmann, telefon 408 51 957 eller Elin Midtskogen, telefon 400 75 243.

Søk stilling

Vis flere stillinger: