SHA-rådgiver / KU

Advanisa er et selskap i AFRY Norge. AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

FirmaAdvansia
FylkeOslo
Søknadsfrist13.02.2021

Advansia er ledende innen prosjekt- og byggeledelse av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vår ambisjon å skape bærekraftige løsninger gjennom en helhetlig tilnærming. Vi utfordrer, utvikler og sikrer prosjekteier en trygg gjennomføring, fra tidligfase til idriftsettelse – skreddersydd for prosjektets egenart.

Det aller viktigste vi har er folkene våre. Med over 400 medarbeidere er vi en stor familie som har det skikkelig gøy på jobb og vi bryr oss om hverandre. Vi strekker oss etter å være modige, dedikerte lagspillere.

Vi har et stort og tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter. Våre ulikheter er en styrke og skaper engasjement og arbeidsglede. Vi møter hverandre med åpenhet og respekt – hos oss kan du være deg selv.

Vi søker nå en modig og dedikert SHA-rådgiver som også kan ta rollen som KU i bygge- og anleggsprosjekter. Som SHA-rådgiver/KU vil du kunne bli involvert i et stort mangfold av prosjekter – både små og store. Du vil få ansvar for å:

  • Føre tilsyn og kontroll med entreprenørenes SHA-aktiviteter og samordningen av disse gjennom deltagelse i samordingsmøter, befaringer og vernerunder
  • Bidra til at hendelser og avvik blir avdekket og rapportert
  • Bidra til at rapporteringssystemet fungerer
  • Gi SHA-og miljøfaglig bistand, samt være rådgiver til andre prosjektmedarbeidere
  • Som KU følge opp Byggherreforskriften og den til enhver tid gjeldende avtale med byggherre

Hvem er du?

Du er en faglig sterk og engasjert SHA-rådgiver som ønsker å bidra til videre utvikling av Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og spiller andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennsker og har høy grad av personlig integritet og mot.

Vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Bachelor/Master i bygg/tekniske fag. Lang erfaring kan erstatte en formell utdannelse.
  • Erfaring med
  1. Operativt sikkerhetsarbeid i bygg- og anleggsvirksomhet
  2. Risikobasert sikkerhetsarbeid og SHA-analyser
  3. Byggherreforskriften, Arbeidsmiljøloven og Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter
  4. Arbeid som KU fra bygg- og anleggsprosjekter
  • Gjennomført koordinatorskole eller tilsvarende er ønskelig
  • Flytende norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, samt gode kommunikasjonsegenskaper
  • Erfaring med bruk av digitale verktøy for å øke kvalitet og/eller effektivitet innen prosjekt- og byggeledelse og i det daglige arbeidet

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: