Junior bruingeniør

AFRY er et rådgivende ingeniørselskap som leverer prosjektering av alle rådgiverfag innen bygg og samferdsel. Våre ingeniører planlegger fremtidens bærekraftige og effektive byer, barnehager, skoler og leilighetskompleks, større omsorgsbygg som sykehjem og sykehus og enorme samferdselsprosjekter. Med vel 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen er vi et av de største rådgivermiljøene i Norge. Vi jobber tett sammen med arkitektselskapet Gottleb Paludan, som er heleid av AFRY.

AFRY i Norge skaper med sine 900 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse. Selskapet er en del av det internasjonale AFRY-konsernet, en av de største ingeniør og designvirksomhetene i Skandinavia. Etter oppkjøpet med finske Pöyry er nå AFRY Nordens største rådgiverselskap med 17.000 ansatte fordelt på 50 land.

FirmaAFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.02.2021

Ung, dedikert og modig bruingeniør med erfaring innen 3D modellering og BIM? LES HER!

AFRY vil ha flere unge, dedikerte og modige medarbeidere med på laget.

Som ung ved Bruseksjonen i Oslo vil du være en del av et nettverk bestående av 30 kompetente medarbeidere lokalisert ved firmaets kontorer i Trondheim og Oslo. Vårt konstruksjonsmiljø i Oslo er for tiden på 15 personer, men har et mål om å bli enda større. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre bruprosjekter til store samferdselsprosjekter. For eksempel Follobanen og E18 Langangen – Rugtvedt. Sistnevnte prosjekt er i oppstartsfasen i disse dager og inneholder ikke mindre enn ca 30 konstruksjoner, deriblant Grenlandsbrua – en skråstagbru på ca. 600 meter.

Personen vi søker har interesse for bruer, og helst et par års erfaring med modellering av bruer. Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være innenfor 3D modellering og programmering relatert til 3D modellering. Personen må kunne arbeide strukturert og presentere et pent og ryddig sluttprodukt. Selvstendighet, initiativ, åpenhet og selvinnsikt er personlige egenskaper som vektlegges. Den kvalifiserte søkeren er ikke bare faglig kompetent, men også en viktig bidragsyter til vårt gode arbeidsmiljø og til utviklingen av vår seksjon innen 3D modellering og modellbaserte prosjekt. Hos oss har du også muligheten til å ta roller som disiplin-, prosjekterings- og prosjektleder.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Gode karakterer og god teoretisk kunnskap. Det er ønskelig at kandidaten fremhever stål- og betongkompetanse (dimensjonering/modellering/tegning).
  • Erfaring med Tekla og Grasshopper.
  • Erfaring med detaljprosjektering av bruer.
  • Erfaring med BIM.
  • Et ønske om å utvikle seg selv og de rundt seg.
  • Eierskap og yrkesstolthet til arbeidsoppgaver.
  • Kandidaten må beherske norsk språk, skriftlig og muntlig.

Vi forventer at du er:

  • Dedikert og legger en stolthet i å levere et godt produkt til våre kunder
  • Modig og kan utfordre oss på arbeidsmetodikk og løsninger
  • Lagspiller med ønske om å bidra til et godt arbeidsmiljø hvor vi gjør hverandre gode

Vi tilbyr:

  • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø
  • Utviklingsmuligheter i et av Norges bredeste ingeniørmiljø
  • Dyktige kollegaer med engasjement og kreativitet

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, eller sendt en e-post til en av oss dersom du vil bli en del av vårt miljø. Vi har hovedkontor i Oslo, men også en bru-seksjon i Trondheim.

Kontaktperson: Seksjonsleder bru Oslo,
Andreas Meese, 481 15 324, andreas.meese@afry.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: