Senior prosjektleder

Vi i AFRY har en lang historie. ÅF ble grunnlagt i 1895 og Pöyry i 1958. Siden sammenslåingen har vi blitt det største selskapet i vår sektor i Norden, og en global aktør med nesten 17 000 ansatte med kontorer i 50 land og prosjekter i 100 land, med en årlig inntekt på omtrent 20 milliarder svenske kroner. Vi er stolte av historien vår, og ser frem til vår gjensidige reise videre, med et sterkt fokus på bærekraftige løsninger. Vi tar med det beste fra både ÅF og Pöyry inn i det nye merket AFRY. Det nye merket AFRY er en kombinasjon av bokstavene i ÅF og Pöyry: AF + RY. Siden sammenslåingen har AFRY blitt det største selskapet i vår sektor i Norden.

I Norge er vi den største utforderen i rådgiverbransjen og vokser raskt. Fokuset vårt på bærekraft styrkes og vår posisjon som et globalt selskap konsolideres med lanseringen av AFRY. Gitt den eksponentielle teknologiske utviklingen vi står overfor, er våre tjenester og løsninger mer relevante enn noen gang. I løpet av de siste årene har vi hatt en betydelig vekst, og inntektene våre har doblet seg siden 2015.

AFRY er et ledende selskap innen engineering, design og rådgivning. Vi lager løsninger for fremtiden sammen med våre kunder, som hovedsakelig er innenfor infrastruktur, industri og energisektoren.

Behovet for bærekraftige løsninger er større enn noen gang i tider med økt globalisering, urbanisering, digitalisering og klimaendringer. Hos AFRY driver vi transformasjonen, og sammen med våre klienter er vi i stand til å påvirke mange deler av samfunnet gjennom løsninger som reduserer vår påvirkning på klimaet.

Å tiltrekke de mest dyktige menneskene er en av hovedsakene for selskapet, og vi ønsker å være en av de mest attraktive arbeidsgiverne for ingeniører, forskere, designere og rådgivere.

FirmaAFRY Industri
FylkeVestfold og Telemark, Viken
StedSarpsborg eller Sandefjord
Søknadsfrist14.02.2021

Vi ønsker deg som er prosjektleder/ prosjekteringsleder og som jobber med fokus på prosjekter innen prosessindustri.

Som prosjektleder/ prosjekteringsleder er du ansvarlig for hele prosessen fra prosjektstart til overlevering. Oppdraget omfatter studier og gjennomføring. Du har ansvar for scope, budsjett, fremdriftsplaner samt sikkerhet og kvalitet.

Hvem er du?

  • Du har min 5-10 års erfaring innen prosjektledelse innen prosessindustri.
  • Du har bachelor / master grad innen VA, kjemi/prosess, maskin, bygg.
  • Du har gode kunnskaper i prosjektstyring og planlegging
  • Du har god økonomisk forståelse og trigges av samarbeid og gode relasjoner.
  • Du har gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig, har førerkort klasse B og disponerer egen bil.
  • Du behersker Norsk skriflig og muntlig.

Vi tilbyr

Vi søker deg som vil være en del av AFRYs visjon. Brenner du for teknisk utvikling? Liker du å jobbe i team for å finne den beste løsningen? Da kan vi tilby deg gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter verden over.

Hos oss er du med og utvikler innovative og bærekraftige løsninger innenfor infrastruktur, energi og industri. Akkurat nå søker vi markedets beste kompetanse som sammen med oss vill skape framtidens samfunn. Vi håper også att du kommer til å lære like mye av oss som vi kommer til å lære av deg.

Utvelgelsen skjer fortløpende, så send inn din søknad allerede i dag.

Arbeidsted er ved vårt regionskontor i Sarpsborg alternativt Sandefjord.

Synes du denne stillingen virker spennende?

Det loves full diskresjon for alle søkere, også ovenfor vår oppdragsgiver hvis ønskelig.

Alle henvendelser om stillingen rettes til BU-leder, Vigdis Jensen telefon 41641316.

AFRY Industri i Norge har kontorer i Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Sarpsborg og Lillestrøm.

AFRY sitt kontor i Sarpsborg har nær 60 ingeniører og sivilingeniører som yter konsulent- og prosjekteringstjenester til kjemisk industri, prosessindustri, farmasi/næringsmiddel, vann-miljø-infrastruktur, treforedling, vannkraft og olje/-gass, infrastruktur, bygg. Oppdragene varierer fra ombygginger og vedlikehold til planlegging, prosjektering og idriftsettelse av komplette industrianlegg i Norge og utlandet.

Søk stilling