Ny divisjonsdirektør i Baneservice

Daniel Hatcher (38) er fra 1. mars ny divisjonsdirektør for maskinavdelingen i Baneservice AS.

Hatcher kommer fra stillingen som prosjektsjef i maskinavdelingen i Baneservice. Han har også jobbet mange år som prosjektleder for større prosjekter i selskapet, deriblant ballastrenseprosjektet og flere tverrfaglige fornyelsesprosjekter, skriver Baneservice i en pressemelding.

Han begynte i Baneservice i 2011, han er utdannet sivilingeniør og har flere års erfaring fra vei og jernbaneprosjekter i England.

- Jeg er veldig glad for at vi nå får med oss Daniel i ledergruppen i Baneservice. Han har vært en viktig ressurs for selskapet i mange år og kjenner organisasjonen vår godt. Daniel er den rette til å lede og utvikle maskinavdelingen vår for fremtiden, og vil være en viktig medspiller i den videre utviklingen av selskapet, sier administrerende direktør i Baneservice, Ingvild Storås i meldingen.

- Det er en stor ære for meg å få lede arbeidet med å utvikle maskinavdelingen videre sammen dyktige kollegaer. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier  Hatcher.

Hatcher tar over stillingen etter Erik Hedvald Nilsen som begynner i ny jobb som daglig leder hos Vestfold entreprenøren Arne Olav Lund AS.

- Jeg vil takke Erik for den store innsatsen han har lagt ned for Baneservice etter oppkjøpet og sammenslåing av Baneservice og Norsk Jernbanedrift i 2019. Daniel og Erik har jobbet tett sammen det siste året, og jeg er sikker på at Daniel er klar til å ta over stafettpinnen, avslutter Storås.