Servicetekniker på vindmøller

En av de mest ansvarlige oppgavene i vår tid er å utnytte ressurserne i form av jord, vind og vann som finnes på jorden for å skape ren energi fra dem. Gjennom sin vindkraftteknologi har Enercon akseptert utfodringen med å bidra til en bedre fremtid. Innovasjon, kvalitet og sikkerhet har bidratt sterkt til suksessen vår, og vi er i dag et av de ledende vindkraftselskapene i verden. Motiverte medarbeidere og kunder har bidratt til Enercons globale suksess med produksjonsanlegg på tre kontinenter og markedspresentasjon i 46 land. Enercon er en familiebedrift som i dag eies av en stiftelse. Hovedkontoret ligger i Aurich i Nordvest-Tyskland, byen der oppfinneren Aloys Wobbe grunnla selskapet 1984. Vårt nordiske hovedkontor ligger i Malmö i Sverige.

FirmaEnercon Services Norway
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist07.02.2021

Er du en selvgående og dyktig elektriker på jakt etter nye og spennende utfordringer? Nå kan du få jobbe som elektriker på vindmøller!

Vår kunde Enercon ønsker å utvide teamet og ser etter elektrikere med fagbrev (gr. L). Enercon har nå to faste stillinger som elektrikere på ulike vindmølleparker i Haugesund/Stavangerområdet. Arbeidsoppgaver vil innebære vedlikehold, feilsøking og andre relevante oppgaver.

Det er avgjørende at du har evne til å jobbe selvstendig, er løsningsorientert og kommuniserer godt. Enercon har ulike typer oppdrag som varierer fra serviceoppdrag til større prosjekter. Som serviceelektriker på vindmøller arbeider man alltid to og to, så vi leter også etter to personer som er dyktig på lagspill og samarbeid.

Kvalifikasjoner:

  • fagbrev som elektriker
  • førerkort kl. B
  • tidligere erfaring med elektrikerarbeid flytende norsk (skandinavisk) og engelsk er et krav, både skriftlig og muntlig
  • serviceminded god kommunikasjon og relasjonsbygging

Personlige egenskaper:

  • ansvarsfull og løsningsorientert
  • positiv og engasjerende
  • strukturert, pålitelig og har gode samarbeidsevner
  • effektiv og nøyaktig
  • serviceminded og initiativrik

Ettersom vindmøllene er plassert på ulike lokasjoner vil stillingen innebære en del reising i regionen. Ansatte får tildelt firmabil og har tilgang til lager og en liten kontorplass i Haugesundsområdet.

Dersom du har ytterligere spørsmål kan du kontakte Yngvild Hjetland i Randstad på telefon 93855766. Vi behandler søknader fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: